Kategória:"2014 - Július"

 • A kis kategóriás autók abroncsa, a Dunlop StreetResponse2
  A kis kategóriás autók abroncsa, a Dunlop StreetResponse2
  29 megtekintés

  A Dunlop gumigyártó eddig inkább a nagy teljesítményű abroncsok tervezéséről és gyártásárról volt ismeretes az autósok körében, most a StreetResponse2 abroncsával a kis kategóriás járművek számára is megalkotott egy minőségi és nagyon jó teljesítménymutatókkal rendelkező gumiabroncsot. Az abroncs 13, 14 és 15 colos méretekben vásárolható meg, és remekül teljesít a nedves és a száraz útviszonyok közepette egyaránt, megfelelő a féktávja, és a nagyobb testvéreihez képes 10 százalékkal hosszabb...

  Tovább
 • Viharban hogyan vezessünk?
  Viharban hogyan vezessünk?
  23 megtekintés

  A globális felmelegedés hatására egyre több nyári viharról kapunk hírt Európa szerte, és már hazánkban sem ritkák az erőteljes széllökésekkel, jégesővel égszakadásokkal tarkított viharok. Kézenfekvő tehát ha autósként mi is alaposabban felkészülünk az ilyen sok esetben hirtelen támadó viharos időjárási körülményekre, az alábbiakban 13 pontban részletezzük a felkészülés helyes lépéseit.  

  Tovább
 • A nyári szezonban mire figyeljünk oda az autón?
  A nyári szezonban mire figyeljünk oda az autón?
  22 megtekintés

  Ősszel és télen mindig tele vannak az autós internetes oldalak, hogy mire kell különös figyelmet fordítanunk, hogy a hideg időszakban is problémamentesen használhassuk az autóinkat, de mi van a nyári szezonnal? Nyáron semmire nem kell figyelnünk? A régi autósok még emlékszenek, hogy minden nyári szezon elején le kellett cserélni a motorolajat magasabb viszkozitású kenőanyagra, és néhány gépkocsin szükséges volt a hűtőrendszer átállítása is.  

  Tovább
 • Milyen esetekben ne üljön a autó volánja mögé?
  Milyen esetekben ne üljön a autó volánja mögé?
  24 megtekintés

  Bárhová is indul útnak, a legfontosabb szempont mindig az legyen, hogy közlekedésben teljes figyelemmel, tiszta fejjel biztonságosan tudjon részt venni. Az autó egy nagyon veszélyes üzem, ezt sokan hajlamosak figyelmen kívül hagyni, csak az lebeg a szemük előtt, hogy mihamarabb oda szeretnének érni valahova, pedig ezt csak másodlagos szempont lehet a biztonság mögött.

  Tovább
 • Használt autó vásárlása esetén a gumiabroncsok ellenőrzését se felejtse el!
  Használt autó vásárlása esetén a gumiabroncsok ellenőrzését se felejtse el!
  19 megtekintés

  Ma már korántsem elég (igaz, régen sem volt az) megrugdosni a gumikat használt autó vásárláskor, a dörzsölt vásárló alaposan meggyőződik a gumik állapotáról is, hiszen egy teljes garnitúra lecserélése például egy éven belül nem kis összeg, főleg ha nem is kalkulált ezzel valaki. Meg kell tekinteni a kopás szintjét, és hogy nem sérültek e a abroncsok. Sose felejtsük el azt, hogy a négy gumi az egyetlen kapcsolata az autónak a talajjal, ami azt jelenti, hogy a biztonság szempontjából alapvető...

  Tovább
Showing 1 to 5 of 5 (1 Page)
Blog menü

Gumiabroncs blog

+36-30/900-5354