Süti beállítások

Speciális Ice and Snow téligumik szegecsek nélkül

2022/12/12
Gumiabroncs hírek
Az idei téligumi szezon kezdetén a neves német autós szaklap, az Auto Bild egy hétoldalas téligumi tesztet tett közzé. melynek központi témáa a téli abroncsok fékteljesłtményének megmaradása volt, és egy rangsor felállłtása ezek alapján. A 225/50 R17-es gumiabroncs méretben 50 különböző méreteket vizsgáltakk meg a szakemberek, hogy kiderítsék, melyik a legjobb téligumi a 2014/2015-ös idényben.

A futófelületi gumikeverék nagyobb hidegek elviselésére képes, és a mintázat, valamint a lamellák kifejezetten a havas és jeges felületeken mutatnak nagy tapadást. Most néhányat bemutatunk ezen termékek közül.

Michelin X-Ice Xi3Michelin X-Ice Xi3

Ez már a 3. generációs szegecs nélküli jég andamp; hó abroncs a Michelin-től, mely remekül használható kis autókon, szedánokon, családi egyterűeken és kis crossovereken. Amellett, hogy ez az abroncs kiváló tapadást nyújt havas és jeges felületeken, a száraz és nedves feltételek között is megbízhatóan teljesít. A Michelin FleX-Ice futókeverék, és a Cross Z Sipes lamellarendszer hívatott a kiemelkedő Ice andamp; Snow tapadásért.

;



Bridgestone Blizzak WS80Bridgestone Blizzak WS80

A szedánok, kompaktok, és kisbuszok számára készített Blizzak WS80 használja a legújabb generációs adaptív NanoPro-Tech Multicell vegyületet, amely extrém hidegben is nagyfokú rugalmasságot biztosít a minél jobb tapadás érdekében. A havas és jeges útszakaszokon számtalan hullámprofilú lamella, mikroszkopikus szegecs segíti elő a kiemelkedő csúszásmenetes tapadás fenntartását.



;

Goodyear Ultra Grip IceGoodyear Ultra Grip Ice

Az Ultra Grip Ice extra tapadást kínál a jéggel és hóval borított felületeken, ezt a Goodyear azzal érte el, hogy a futókeverékbe speciális polimereket és szilícium-dioxidot kevertek nagyobb arányban, mint a hagyományos téligumikba szokás. A vállblokkokban sűrűbbek a lamellák, ezzel a kigyorsítások, fékezések és irányváltások is sokkal megbízhatóbban végrehajthatóak síkos felületeken.


Dunlop Winter MaxxDunlop Winter Maxx

A kupék, szedánok, furgonok és crossoverek számára ajánlott Ice andamp; Snow téli abroncs továbbfejlesztett szilícium tartalmú Nano-Fit futófelülete remekül talál fogást a csúszós nedves és száraz útszakaszokon, valamint hóban, latyakban és jégen. A három dimenziós kialakítású cikk-cakk profilú lamellák nemcsak a tapadást javítják, de nagyobb stabilitást is kölcsönöznek határhelyzetekben is.


Continental ContiWinterContact TS800

Continental ContiWinterContact TS800

A kis és alsó-közép kategóriás autók havas és jeges tapadását hivatott javítani a TS 800-as, melynek különleges gumikeveréke, az irányított mintázat, a lekerekített vállak és a kompakt méhsejt alakú blokkok együttesen biztosítják a kiváló minőségű útfogást havas és jeges körülmények között.


<Yokohama iceGUARD iG52cYokohama iceGUARD iG52c

A kompaktok, kupék, szedánok és kisteherautók számára kifejlesztett Ice andamp; Snow téligumi kiválóan megbirkózik a tél keményebb kihívásaival is. A futófelületet hármas hatású vegyület alkotja, szilícium-dioxid, mikrobuborékok és többrétegű karbon segít abban, hogy az abroncs ne veszítse el a tapadást nagy hidegben és csúszós körülmények között se.

Forrás: http://www.tirerack.com/

Iratkozz fel hírlevelünkre
newsletter_icon
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj az akcióinkról és újdonságainkról!
Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót