Süti beállítások

Falken nyárigumi teszt

2022/12/12
Gumiabroncs hírek

A Falken Ziex ZE-914 EcoRun energiatakarékos és környezetbarát kialakítású gumiabroncs, ezen előnyei a Falken nyárigumi teszt során is kiderültek a tesztelők számára egyéb más előnyükkel egyetemben. a neves japán prémium minőséget gyártó Falken cég ezzel az abronccsal a megnövekedett üzemanyag hatékonyságú futófelület kiképzést kapcsolta össze a kiváló nyári tapadási jellemzőkkel és a nagy teljesítménnyel. A gumiabroncs olyan alacsony gördülési ellenállással rendelkezik, mellyel az elektromos autókon való használat is ideális lehet.

A Ziex ZE-914 EcoRun főbb jellemzői

Az alacsonyabb gördülési ellenállású szilícium-dioxid komponenseket tartalmazó futófelület remekül működik együtt az aszimmetrikus kialakítású mintázattal. Így az alacsonyabb gördülési ellenállásnak köszönhetően nagyobb az abroncs üzemanyag hatékonysága, és ráadásként még az élettartam is hosszabb lesz, amit a Falken nyárigumi teszt is megerősített.

A számítógéppel optimalizált hosszirányú és az ívelt keresztirányú barázdák a lamellákkal és a bordákkal együtt nagy merevséget és stabilitást biztosítanak, viszont ez nem megy a kiváló, lágy komfortosság kárára. A négy hosszanti barázda kivételes hatékonyságú aquaplaning ellenállást végez, így rendkívül magas szintű a felúszás ellenni védelem. a két speciális acélövre felfeszített műselyem és nejlon szálszerkezet nagy sebességnél is maximális a szilárdságot biztosít. Az abroncsot 15-től 18 colos méretekig gyártják, az elérhető legmagasabb sebességindex a W.

Falken nyárigumi teszt eredményei

Előnye:

  • Kitűnő száraz és nedves tapadás aszfalt utakon.
  • Fokozott üzemanyag-hatékonyság.
  • Hosszú élettartam.
  • Környezetbarát kialakítás.

Hátrányok:

A tesztek során nem merültek fel hátrányos tényezők.

A gumiabroncsról összességében újra csak elmondható, hogy a Falken nyárigumi teszt során bebizonyosodott a rendkívüli üzemanyag-hatékonysága, rendkívül alacsony gördülési ellenállása, és magas szintű száraz és nedves felületű tapadása. a legújabb üzemanyag megtakarító technológiák bevezetésével egy egészen új osztályt teremtett ez az abroncs az energiatakarékos abroncsok sorában. a ZE-914 másik nagy vívmánya, hogy az üzemanyag takarékossági tényezők egyáltalán nem csökkentették a gumiabroncs kiváló nyári tapadását, elsőrangú kigyorsításait és fékteljesítményét, valamint a kanyarokban mutatott maximális stabilitását. A Falken nyárigumi teszt során kiderült az is, hogy az abroncs kiváló kormányzási érzékenységet és reakciókat mutat minden fordulatszám tartományban. A tesztek során teljes élettartam vizsgálat még nem történt mivel teljesen új abroncsról van szó, de az előzetes vélemények szerint minimum 65 ezer kilométeres futásteljesítményt, vagy még ennél is többet valószínűsítenek. Ez az abroncs kiválóan alkalmazható a Chevrolet, Ford, Honda, Hyundai, Nissan, Toyota és Volkswagen személygépkocsik szinte bármely népszerű típusán.  A gumiabroncs ára meglehetősen kedvező, így remek ár/érték arány jellemzi.

Forrás: http://tirereviewsandmore.com

Iratkozz fel hírlevelünkre
newsletter_icon
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj az akcióinkról és újdonságainkról!
Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót