Süti beállítások

A Hankook téligumi

2022/12/12
Gumiabroncs hírek

A Hankook vállalat célja a Hankook téligumi gyártása esetén is, hogy egy olyan pillanatot teremtsen meg a vezetőnek és az autónak egyaránt, amely közben szinte eggyé válnak. A tökéletesen kivitelezett abroncsok biztonságot és egyben vezetési kényelmet is garantálnak. Minden esetben figyelembe veszik a vezetési szokásokat és a sofőr személyiségét is.

A Kontrol technológia és a Hankook téligumi

Hankook téligumiA Kontrol Technológia a Hankook által képviselt alapvető filozófia. Ezt a filozófiát alkalmazza a kutatások, fejlesztések közepette is. A K betű a kinetikus szóra utal és a mozgásra. A Kontrollt az autó, a vezető és az útfelület között. Ez a filozófiájuk alapja. Minden egyes Hankook téligumi ezen a koncepción alapul. A kényelem, a biztonság mellett fontos számukra a környezetvédelem is. A Kontroll technológiának 4 funkciója van. Performance, azaz minden gumiabroncs a javított tartóssággal növelhető maximális szintre. Ennek segítségével még a legnehezebb körülmények között is biztonságosan vezethető az autó és mindig a kiválasztott iránynak megfelelően működnek az abroncsok. Safety, azaz az autó és a vezető együttes biztonsága. Még nehéz időjárási feltételek között is képes fenntartani a kezelhetőséget. Comfort, azaz az abroncsok valós körülmények közötti megismerésével képes biztosítani az alacsony zajkibocsátást, az alacsony vibrációt, a csendesebb futást és az optimális vezetési élményt. Az Environment célja, hogy az ügyfelek költségeit csökkentsék, és jobb abroncsokat gyártsanak úgy, hogy közben üzemanyagot spórolnak. A környezetet is kímélik, hiszen minimálisra csökken a szénkibocsátás.

A Hankook téligumi gyár

2015-ben mintegy 94 millió abroncsot gyártottak világszerte. 2015-ben a Hankook bevétele 6428 milliárd KRW volt. Világszerte 30 iroda, 5 kutatási és fejlesztési központ működik (Korea, USA, Németország, Kína, Japán). Összesen 8 helyen folyik a gyártás 2 Koreában, 3 Kínában, valamint Magyarországon és Indonéziában. A világon összesen mintegy 22 000 alkalmazottat foglalkoztatnak. Értékesítési hálózaton keresztül a Hankook téligumi mintegy 180 országban érhető már el.

A Hankook világszintű kapcsolatokkal rendelkezik az autóiparban is

A gumiabroncs létfontosságú szerepet tölt be az autóvezetésben, ezért annak teljesítménye nagyon fontos. A gépjárműgyártó vállalatok a világon mindenütt szigorú kritériumok szerint választják meg abroncs beszállító cégüket. Az újonnan fejlesztett gépkocsi modellek tökéletes abroncsokat kívánnak. A Hankook Tire ebben is képes vezető szerepet betölteni, hiszen számtalan gyárnak abroncs beszállítója. A Hankook téligumi már megtalálható a KIA, Tata, Isuzu, Honda, Toyota, Seat, Skoda, Audi és Chevrolet modelleken is, mint elsőszerelésű abroncs. A sort még hosszan folytathatnánk, hiszen a megelégedettség fokozatosan nő a Hankook irányába.

Hankook Driving Emotion

Hankook téligumiA Hankook szerint ez a következőt jelenti: „az érzelmek dinamikus tartománya, amely élvezetes vezetést biztosít a sofőrök számára. Ezt három pontban fogalmazták meg. Tapasztalat a mobilitáson túl: céljuk egy univerzális pillanat megteremtése a vezető, és az autó között. A technológia és az innováció szelleme: jelentős technológiai háttérrel támogatja az összes általa piacra dobott abroncsot, hogy az igazi Driving Emotion élmény megvalósulhasson.  Elkötelezettség a vezetési kultúra mellett: biztonságos vezetési élmény. Ez az elsődleges. Minden más ezután következhet. A Hankook téligumi szett megvásárlása mindenkinek ezt az élményt tudja majd garantálni. 

Iratkozz fel hírlevelünkre
newsletter_icon
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj az akcióinkról és újdonságainkról!
Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót