Saetta téligumi termékek

Saetta téligumi termékek

Aktív szűrők

Ön téli gumiabroncsot keres?

Lent találja az Önnek leginkább megfelelőbb téligumikat, az akciós kínálatunkkal a lista elején.

Amennyiben Ön nem biztos abban, hogy ez az Ön autójának a mérete, vagy bármilyen egyéb kérdése merült fel az abroncsokkal kapcsolatban forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a +36-30/900-5354 telefonszámon, ahol tapasztalt munkatársaink állnak a rendelkezésére.

Ajándék
loyaltyKiemelt
Info

205/55 R16 91T
  • Téli gumi
  • Defekttűrő: Nem
  • Erősített oldalfal: nincs
18 970 Ft
Részletek
Ajándék
loyaltyKiemelt
Info
71 dB

185/65 R14 86T
  • Téli gumi
  • Defekttűrő: Nem
  • Erősített oldalfal: nincs
21 890 Ft
Részletek

Saetta abroncs, Bridgestone minőség

A Saetta téli gumik és a nyári abroncsok is a Bridgestone vállalat olaszországi gyárában készülnek. A márka még viszonylag fiatal, ugyanis még csak 2014-be került forgalomba. Egy alacsony árkategóriájú abroncsról van szó, melyeket elsősorban személyautókra készítenek, de kisteher járművekre is találhatunk Saeatta téli gumit és nyári abroncsot egyaránt. Elsősorban az európai piacokra készítik őket, a tervezéshez az európai klímát és teljesítménybeli igényeket veszik figyelembe. Az abroncsok mintázata leginkább a Dayton abroncsokéhoz hasonlít, mely szintén Bridgestone gyáraiban készülő termék.

A Saetta egyelőre még csak az európai kínálatot erősíti, ám várható, hogy nemzetközi szinten is érdemes lesz számolni vele, ugyanis a Bridgestone olcsó kategóriás abroncs minőségben több hasonló árkategóriájú márkát utasít maga mögé. Jelenleg 25 országban kaphat, köztük hazánkban is. Magyarországon a webáruházak kínálatában is megtalálható, és egyre többen vásárolják. A vélemények meglehetősen pozitívak. Egy olcsó és megbízható autógumiról van szó, azt azonban nem árt szem előtt tartani, hogy nem használható minden vezetési stílushoz és autóhoz, ahogyan ezt az olcsóbb kategóriás abroncsoktól már megszokhatta.

Saetta téli gumi személyautóra: Saetta SA Winter

A Saetta Winter és a Winter XL a Saetta téli gumi kínálatát erősíti. Bár egyik abroncs sem mérettet meg magát még a nemzetközi abroncsteszteken, és túl sok hazai véleményt sem találhat róla, ennek ellenére, amit találhat, azok meglehetősen pozitívan nyilatkoznak a típusról. Persze elvárhatatlan ugyanaz a minőség, mint amit mondjuk egy Bridgestone abroncstól elvár, hiszen mégiscsak egy olcsó kategóriás abroncsról van szó, ugyanakkor a városi közlekedésre és heti rendszerességgel történő közlekedésre tökéletesen megfelelő lehet.

Az olcsó ár jó minőséget takar, a kialakításnál törekedtek rá, hogy hóban és esőben is megőrizze a tapadását. Ez a speciális szilikakeveréknek és az egyedi mintázatnak köszönhető, melyet egyébként a Dayton abroncsoktól örökölt a márka. A legnagyobb hazai vásárlói véleményeket gyűjtő oldal statisztikái szerint a Saetta Winter fékezése és tapadása is megfelelő, ami azt jelenti, hogy egy megbízható abroncsról van szó, az alacsony ára ellenére is. Ha alacsony árkategóriában keres téli gumit, érdemes ezt a márkát is figyelembe venni.

A Saetta téli gumija kisteher járműre

Bár a Saetta téli gumikat leginkább személyautókra fogjuk megtalálni, kisteher járműre is van abroncs a márka kínálatában. Ez az abroncs pedig nem más, mint a Saetta SA Van Winter, mely hasonlóan a Saetta Winterhez, szintén nem került még a tesztelők kezei közé, ugyanakkor ugyanolyan megbízhatóságot várhat tőle, mint a többi Saetta téli abroncstól. A tapadás és fékezés esetén hasonlóan jó teljesítményt nyújt, ugyanakkor mindenképp érdemes szem előtt tartani, hogy leginkább városi közlekedésre javasolják.

A webáruházak kínálatában ez a típus is elérhető, és a vásárlói vélemények is meglehetősen pozitívan nyilatkoznak róla. A Saetta téli gumik nemcsak olcsók, de ár-érték arányban is kiemelkedőek, így érdemes a vásárlásnál ezt a márkát is figyelembe venni.

+36-30/900-5354