Kategória:"2021 - Március"

 • Válassza az ADAC 2021-s tesztgyőztes nyári gumiját!
  Válassza az ADAC 2021-s tesztgyőztes nyári gumiját!
  1304 megtekintés

  Ha a magyarok közel feléhez hasonlóan Ön is tervez utazást idén nyárra, méghozzá saját autóval – ami a vírushelyzetben a legbiztonságosabb megoldás –, akkor különösen fontos, hogy téli gumijait megfelelő – optimális esetben: új – nyári gumira cserélje le. A minőség természetesen ebben az esetben sem elhanyagolható kérdés, épp ezért igyekszünk segíteni a legjobb nyári gumiabroncs megtalálásában.

  Tovább
 • A Michelin gumiabroncsgyártó célja a fenntartható fejlődés
  A Michelin gumiabroncsgyártó célja a fenntartható fejlődés
  270 megtekintés

  A világhírű Michelin szlogenje a „biztosabb és fenntartható mobilitás”, törekvésük, hogy a gumiabroncsokkal kiváló futásteljesítményt nyújtsanak az autótulajdonosoknak. A cég „kevesebbel többet” filozófiája alapján minimális nyersanyag és kevesebb energia felhasználásával jobb eredményeket érhet el - a hatékonyságra pedig felelősséget vállalnak az autógumi teljes életszakasza alatt.

  Tovább
 • Michelin Pilot Sport EV a megbízható gumiabroncs
  Michelin Pilot Sport EV a megbízható gumiabroncs
  389 megtekintés

  A Michelin gumiabroncsok hosszútávú időtállósága köztudott, a gumik kialakítása és a felhasznált összetevők teszik lehetővé, hogy a Michelin abroncsokkal hosszabb távra tudunk tervezni, valamint biztonságosan közlekedhetünk.

  Tovább
Showing 1 to 3 of 3 (1 Page)
Blog menü

Gumiabroncs blog

+36-30/900-5354