Ezek a SEAL technológiás, öntömítő gumik

Ezek a SEAL technológiás, öntömítő gumik A SEAL technológiás, öntömítő gumik lehetőséget adnak arra, hogy a gumi sérülése után is tovább lehessen vezetni az autót. Valljuk be, minden sofőr, vagy jogosítvánnyal rendelkező fél attól, hogy egyszer defektje lesz, vagy egyszerűen csak belehajt egy szögbe vagy csavarba, és a legnagyobb félelem mindig az, hogy mindez egy elhagyatott, messzi, ismeretlen úton történik, például pont éjszaka.

2017.01.12

Nagy teherbírású C-s gumik

Nagy teherbírású C-s gumikA C-s gumik egyik legnagyobb jellemzője a nagyobb teherbírás, ami azt jelenti, hogy ezt a jelölésű abroncsot főleg a kisteherautókra és utánfutókra szánják. Nem egyértelmű azonban az a tulajdonság, hogy nagy teherbírás, hiszen ezzel jelölik az RF-es az XL-es gumikat is. Mi a különbség a három gumitípus között, mivel emelkedik ki a C-s gumi és mikor van erre szükség? Cikkünkben megpróbáljuk helyretenni a fogalmakat, hogy a vásárlásnál ne ütközzünk annyi problémába.

2017.01.11

Ilyen a defekttűrő gumi

Ilyen a defekttűrő gumiA defekttűrő gumi egyre több helyen előfordul, egyre több reklámban találkozunk vele, főleg akkor, amikor a gumicserék ideje előtt állunk. A tapasztalat azt mutatja, hogy egyre többen is érdeklődnek a defekttűrő gumik iránt, ám ezek az emberek is csak nagyon keveset tudnak arról, hogy valójában mit is takar ez az elnevezés, vagyis ez a jelző. Ennek oka, hogy már a név is egyfajta biztonságot sugároz, így logikus, hogy az embereket érdekli, hogy vajon mi áll ez a megnevezés mögött. Cikkünkben megpróbáljuk összefoglalni a defekttűrő gumi jellemzőit.

2017.01.10

Az RF-es gumik tulajdonságai

Az RF-es gumik tulajdonságai Nem egyszerű megmagyarázni az RF-es gumik tulajdonságait, hiszen sok esetben az emberek még az alap dolgokkal sincsenek tisztában. Pedig nagyon fontos lenne, hogy ismerjük az abroncsokat, ismerjük valamilyen szinten az abroncsok jelöléseit, vagy legalábbis tudjuk azt, hogy hol lehet ennek utánanézni, hol lehet erről megbízható információkat szerezni akkor, amikor épp szükség lesz rá.

2017.01.09

Jók-e az XL-es gumik?

Jók-e az XL-es gumik? Többféle gumiabroncs létezik, vannak amelyek csak a kötelező tulajdonságokat hordozzák magukban, de vannak olyanok is, mint például az XL-es gumik, amelyek valamilyen extra tulajdonsággal bírnak. A gumikat érdemes ismerni, érdemes valamilyen szinten tisztában lenni a tulajdonságokkal, az autónk igényeivel, hiszen egy gumicsere alkalmával csak így tudunk jó abroncsot választani.

2017.01.08
Az összes hír megtekintése

Bezár
Ezek a SEAL technológiás, öntömítő gumik

Természetesen itt most nem egy horrorfilm kezdetéről van szó, csupán az emberi félelemről, amire van megoldás. ...

Nagy teherbírású C-s gumik

Az autógumik tulajdonságai – teherbírásNem egyszerű ma autógumit vásárolni, hiszen már annyi termék van a piacon, hogy szinte lehetetlen egyedül kitalálni, hogy számunkra melyik is lenne a megfelelő. ...

Ilyen a defekttűrő gumi

A defekttűrő gumi jelentéseElsősorban arra kell kitérnünk, hogy pontosan milyen gumiról is van szó, hiszen az soha nem elég, hogy biztonságos ilyet választani. ...

Vissza a lap tetjére