Maxxis téligumi termékek

Maxxis téligumi termékek

Jelenleg nem találhatók termékek.

Maxxis gumik: történet, fejlődés, vélemények

A Maxxis téli gumik tökéletes megoldást jelentenek az autótulajdonosoknak. A vállalat évtizedekkel ezelőtt indult, és a mai napig innovációval és új technológiával készíti el a termékeit, amihez csalogató árak és biztonságos használat jár. A legfejlettebb gépekkel dolgoznak, és minden jármű megtalálható a kínálatukban, legyen szó bicikligumikról vagy teherautókról.

A Maxxis története

A Maxxis 1967-ben alapult meg Tajvanon, de ma is a minőségéről híres, nem véletlen, hogy az egyik vezető gumiabroncsgyártó az egész világon. A vállalat története során folyamatos fejlődésen ment keresztül, azonban nem éri be a múlttal, hanem napjainkban is keresi a fejlesztések lehetőségét. A Maxxis egy úgynevezett VIP (Virtual Intelligence Prototype) technológiát használ, amit minden autógumiba beépít. Ezzel arra törekszik, hogy több eladó abroncs kerüljön a piacra, miközben a termelés folyamatosan javul.

Egyik nagy lépése az volt, amikor 2010-ben, nem kevesebb mint 2 évnyi kutatás után, elindította a radiális technológiával készült országúti kerékpárabroncsok gyártását. Ezzel sikerült kitűnni a tömeg közül, mivel a világon elsőként kezdett foglalkozni ezzel, ami további népszerűséget hozott, és az eladások is nőni kezdtek.

Napjainkban

A vállalat napjainkban is szépen teljesít. Több kutatási központtal rendelkezik a világ különböző részein. 130 országban döntenek a Maxxis téli gumik vásárlása mellett, amibe beletartozik Belgium, Kína, Amerika, Vietnám és Tájföld is. Olyan nagy autómárkák működnek vele együtt, mint a Hyundai, a Fiat, a Ford, a Chevrolet vagy a Volkswagen, bár a lista ennél hosszabb. A Maxxis forgalma és márkaértéke egyre magasabb, ami a fejlesztéseknél különösen fontos szempont.

Felkapott Maxxis téli gumi

Ma az egyik legfelkapottabb Maxxis téli gumi a Premitra Snow WP6. Több teszten ért el első helyezést, amivel a felhasználói vélemények is egyet értenek. A keresztirányú vízelvezetésnek hála megelőzhető a vízen csúszás jelensége. Az abroncs mintázata lehetővé teszi a biztonságos kanyarodást, miközben a fékút vizes és havas felületen is rövidebbé válik. Ehhez hozzátartozik az egyenletes kopás, ami megnöveli az autógumi abroncsát. A hókezelése minden várakozást felülmúl, így biztonságossá és kényelmessé teszi a közlekedést a zord időjárás közepette is. Az abroncshoz tartozó kedvező ár pedig hab a tortán.

Miért válasszuk a Maxxis téli gumikat?

A webáruházak több Maxxis autógumit árulnak, mivel a vásárlás rövid és hosszútávon is megtérül. A fogyasztók pozitív minősítése azt mutatja, hogy elégedettek a márka termékeinek a tartósságával és erejével. Ez nem véletlen, mivel a vállalat a világ 10 legnagyobb gumiabroncsgyártója közé tartozik. Ha valaki az ár-érték arányt tartja szem előtt, akkor a Maxxis abroncsokat fogja választani. Az abroncsok leküzdik a legnehezebb helyzeteket, ugyanakkor nem kell lemondani az olcsó termékről és a tartósságról sem.

A márka ma is nagyszerű vállalatnak számít, kiváló minőségű gumiabroncsokat értékesít hosszú élettartamot ígérve. A Maxxis téli gumit vásárlók száma minden évben nő, így a pozitív értékelések száma is folyamatosan gyarapodik.

+36-30/900-5354