Point S nyári gumi - téli gumi - 4 évszakos gumi

Jelenleg nem találhatók termékek.

Amit a Point S abroncsokról tudni érdemes

 

A Point S márkanév sokak számára nem az abroncsok miatt ismerős, hanem a szervízhálózat neve miatt. A Point S márka azonban 1994-ben elkezdett saját márkás abroncsokat is gyártani, melyek a Continental cég gyáraiban készülnek. Maga a tervezés és fejlesztés a Point S keretein belül történik, de a gyártást a Continental gyáraiban végzik. Ezt az abroncsmárkát még kevésbé fedezte fel magának az autóstársadalom, bár Európában egyre keresettebb, így hazánkban is. Alapvetően egy felsőközép kategóriás abroncsról van szó, mely ár-érték arányban meglehetősen jónak mondható.

 

A nemzetközi abroncsteszteken azonban nem nagyon tűnnek fel a Point S abroncsok, így csak a vásárlói véleményekre hagyatkozhatunk, ha a minőségükre vagyunk kíváncsiak. Elsősorban azok szárára javasolják, akik minőségi abroncsot keresnek mindennapi használathoz, de nem szeretnének prémium árat fizetni. Számukra a Point S kedvező árú középkategóriás abroncsai jó választási lehetőséget jelenthetnek. A nemzetközi abroncstesztekről sajnos csak régi eredményről számolhatunk be egy nyári abroncs tekintetében, ugyanakkor a márka kínálatában téli és négyévszakos gumikat is találhatunk.

 

A téli és a nyári Point S abroncsokról

 

A Point S kínálatában téli és nyári gumikat egyaránt találunk. A nyári gumik személyautóra, kisteher járműre és terepjáróra egyaránt vannak a Point S kínálatában. A nyári abroncsok piacán a Point S SummerStar szériával képviseltetik magukat, melyből a legkeresettebb hazánkban is a Point S SummarStar 3, melynek SUV és Sport változata is kapható meglehetősen széles méretválasztékban.

 

A téli gumik piacán pedig a Point S WinterStar 4 széria most a legkeresettebb Point S abroncs, melynek szintén többféle változata érhető el, ahogyan a nyári gumik esetén, úgy ebben az esetben is találunk SUV és kisteher jármű abroncsot is. A Point S a nemzetközi teszteken még nem került tesztelésre, ugyanakkor a vásárlók véleménye meglehetősen pozitív, így egyre többen választják a Point S abroncsokat.

 

Négyévszakos abroncsot is kínál a Point S?

 

A Point S kínálatában is találunk négyévszakos abroncsot,hiszen ma már nincs olyan abroncsmárka, amely ne rendelkezne ebben a szegmensben is saját abronccsal. A Point S saját márkás négyévszakos abroncsa személyautókra a Point S 4 Seasons, mely hazánkban is számos méretben érhető már el. Bár teszteredmények még nem árulkodnak az abroncs minőségéről, de a vásárlói vélemények arról árulkodnak, hogy a hazai enyhe teleken jól teljesít a Point S négyévszakos abroncsa, akár mindennapi használat mellett is.

+36-30/900-5354