Maxxis nyári gumi - téli gumi - 4 évszakos gumi

Egy termék érhető el.

1-1 / 1 elem mutatása
MAXXIS MA-PW Presa Snow 195/60 R16 89H
Ajándék
loyaltyKiemelt
Info
70 dB

195/60 R16 89H
  • Téli gumi
  • Defekttűrő: Nem
  • Erősített oldalfal: nincs
36 444 Ft helyett -16 454 Ft 19 990 Ft
Részletek

Amit a Maxxis abroncsokról tudni érdemes

 

A Maxxis abroncsok az alacsony árkategóriás abroncsok piacát erősítik, de a kedvező árakon túl minőséget is képviselnek, sok esetben még a középkategória szintjét is leérik. Az egyik legkeresettebb alacsony árú abroncs, nemcsak hazánkban. de a világ számos országában is. A Maxxis abroncsokat személyautóra, 4x4/SUV-ra, haszongépjárműre, kerékpárra, motorkerékpárra, ipari- és mezőgazdasági járműre is gyártják, emellett a termék és méretválasztéka is meglehetősen széles. Autó és motorgyárak is előszeretettel használják első szerelésként, mint l a Cadillac, a Mazda, a Honda, a Toyota, a Volvo, a Kawasaki, a KTM, a Yamaha, az Aprlia, vagy a Piaggio.

 

 

A Maxxis története 1967-ben kezdődött, de nem autógumik gyártásával, ugyanis kezdetben kerékpárabroncsokat gyártottak. A Maxxis jelenleg is vezető szerepet tölt be a kerékpárabroncsok gyártásban, ugyanakkor a termékpalettája kibővült a négykerekű járművekre való abroncsokkal is. A Maxxis székhelye Taiwanon van, de számos már országban is rendelkezik gyárüzemmel, például Kínában, Thaiföldön, az USA-ban, Kanadában, Nagy-Britanniában, Németországban, Hollandiában, Japánban és Dubaiban is.

 

A Maxxis gumik az éves abroncsteszteken

 

A Maxxis annak ellenére, hogy olcsó abroncs, rendszeresen képviselteti magát a neves abroncsteszteken, és idén sem volt ez másként. A 2021-es nyári gumi teszteken egyrészt a Maxxis Premitra HP5 képviseltette magát az Autobild teszt 205/55 R16 méretkategóriájában, ahol a 9. helyet szerezte meg a több mint 50 abroncs közül. Másrészt a Maxxis Victra Sport 5 2019-es új modellje is bizonyított, szintén az Autobild teszten a  255/35 R19 méretű gumik között, ahol a 6. helyet és egy Jó+ minősítést szerzett meg.

 

A 2021-es téli gumi teszten eddig a Maxxis Premitra Snow WP6  2020-as új modellje mutathatta meg, mit tud. Az Autobild tesztjén a 23. helyet érte el, tehát épp csak hogy lemaradt a legjobb 20-ról, az ADAC teszten pedig egy előkelő 10. helyet szerezte meg.

 

Maxxis négyévszakos gumikról

 

A Maxxis, ahogyan ma már minden abroncsmárka, rendelkezik négyévszakos abroncskínálattal is. Bár egy alacsony árkategóriájú abroncsról van szó, a Maxxis sok esetben hozza a középkategóriás abroncsok minőségét, és ez a négyévszakos abroncsok esetében sincs másként. A négyévszakos abroncsok közül a  Maxxis Premitra AS AP3 2019-es új modellje és a Maxxis Vansmart A/S AL2 a legsikeresebbek, mind a teszteredmények, mind pedig a vásárlói vélemények alapján. A Maxxis kedvező árai, meglepően magas minőséggel párosulnak.

+36-30/900-5354