A Michelin Pilot Sport 4S nyári gumiról

Michelin Pilot Sport 4SA Michelin világ életében híres volt arról, hogy előnyben részesíti a sportos közlekedés kedvelőit, ezáltal mindig is nagyon odafigyeltek arra, hogy kielégítsék ezeket az igényeket, ezáltal volt egy külön szegmensük, amelyik kifejezetten arra koncentrált, hogy olyan gumikat alkossanak, amelyek a gyorsaság és a biztonság megszállottjainak igényeit egyaránt kielégítik.

2017.03.12

A Michelin Energy Saver + nyári gumiról

Michelin Energy Saver + A Michelin évek óta kísérletezik olyan megoldásokkal, amelyekkel a céljuk az, hogy a lehető legmagasabb szintre járassák az abroncsok tekintetében az üzemanyag-takarékosságot. Ezt elsődlegesen természetesen nem amiatt álmodta meg a gyártó, mert túl drága az üzemanyag – bár tény és való, hogy ez sem egy utolsó szempont –, sokkal inkább azért, hogy termékeivel egyre jobban megfeleljen a világszerte egyre nagyobb figyelmet kapó környezettudatossági feltételeknek.

2017.03.11

A Michelin Primacy 3 nyári gumi

 Michelin Primacy 3 A Michelin évek óta egy meghatározó gyártó a gumiabroncsok világában, ezáltal köztudott, hogy aki ezzel a márkával szereli gépjárművét, az biztosan a legjobbat kapja minden téren. Bár a gyártó abroncsai nem éppen a legolcsóbbak, ellenben ár-érték arányban a legjobbnak tekinthetők, pláne annak fényében, hogy a Michelin megalkotott már az évek során néhány olyan technológiai újdonságot, ami sokáig piacvezető volt a maga idejében, és rengeteg rivális alkalmazta újra meg újra, hogy utolérjék a legjobbakat.

2017.03.10

A Continental ContiSportContact 3 nyári gumi

Continental ContiSportContact 3A Continental ContiSportContact 3 nyári gumi egyike azoknak az abroncsoknak, amelyet a német gyártó annak érdekében álmodott meg, hogy valami igazi különlegességet adjon azoknak az autósoknak, akik szeretik a biztonságot és a megfelelő teljesítményt.

 

A termék ráadásul mindezt sportos jelleggel dobta fel, aminek köszönhetően a sebesség megszállottjainak lehetőségük van arra, hogy valami elérhető áron kínált, ámde mégis kimagasló teljesítménnyel megáldott abroncsot szerelhessenek fel gépjárművükre. Nem véletlen, hogy a Continental ContiSportContact 3 nyári gumi ennek megfelelően a piac legjobb ár-érték arányát képes garantálni.

2017.03.09

A Bridgestone Potenza S001 nyári gumi

Bridgestone Potenza S001 A Bridgestone egy 1931-ben, a távoli Japánban alapított gumiabroncs gyártó vállalat, amely az évtizedek alatt a világ egyik legjobb és legismertebb cégévé vált az iparnak, aminek köszönhetően világszerte közel 180 gyárban készülnek a prémium minőségű termékek. Ennek megfelelően többek között Magyarországon is található Bridgestone gyárat, egészen pontosan Tatabányán, ahol a japán és a magyar precizitás összefonódásának fényében készülnek a legjobb minőségű abroncsok.

2017.03.08
Az összes hír megtekintése

Bezár
Vissza a lap tetjére