Üzletszabályzat

A webáruházban feltüntetett árakat csak a Webáruházban, a +36-30/900-5354-es telefonszámon vagy az info@gumiabroncsakciok.hu e-mail címen leadott megrendelések esetén tudjuk nyújtani!!

Megrendelés Folyamata

A webáruházban feltüntetett gumiabroncsok nem az aktuális raktárkészletet mutatják, a raktáron lévõ gumiabroncsokon kívül kapcsolatban állunk valamennyi gyártóval vagy forgalmazó nagykereskedéssel így a kiszolgálás az elérhetõségtõl függõen változhat, de nem több mint 1-5 munkanap. Emellett a lehetõség fenn áll, hogy a kiválasztott gumiabroncs sem a raktárunkban sem pedig a forgalmazó raktárában nincs ezért a gumiabroncs nem érhetõ el. Némelyik esetben a gumiabroncs beszerzése csak nagykereskedõtõl lehetséges, ilyenkor a gumiabroncsok ára eltérhet a webshopon feltüntetett árakétól, errõl mielõbbi tájékoztatást nyújtunk telefonon vagy e-mailen keresztül. 

Amennyiben a webes felületen keresztül rendel gumikat automatikusan kap egy összesítő e-mailt az ön által megadott címre arról, hogy megrendelése befutott hozzánk. A megrendeléstõl számított maximum 2 munkanapon belül kollégánk telefonon keresztül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy a megrendelést  véglegesítse, és megbizonyosodjunk róla hogy az  valóságos.  Ha telefonon keresztül szeretne rendelni erre is van lehetõség a +36-30/900-5354-es telefonszámon ahol kollégánk minden kérdésére készséggel válaszol és felveszi a rendelést.  E-mailen való megrendelésre is van lehetõség, amit az info@gumiabroncsakciok.hu címen tudnak leadni. A megrendelés akkor tekinthetõ véglegesnek, ha kollégánk telefonon vagy e-mailen keresztül ezt visszaigazolja. A visszaigazolásig a gumiabroncsok árváltoztatásának jogát fent tartjuk.  

 Termékek átvétele és fizetése

A megrendelt gumiabroncsokat és alufelniket átvehetik és akár fel is szereltethetik személyesen a két telephelyünkön: a Gumax Kft. 2092 Budakeszi Szõlõskert út 1/b és a Gumitár Kft. 2040 Budaörs Károly Király út 145. alatt, vagy kérheti a gumiabroncsok házhozszállítását amelyet futárszolgálat intéz az ország teljes területére. 

Amennyiben szerelést is kér a termékekhez, a termék ára NEM tartalmazza a szerelés költségét. A szerelés ára a gumiabroncsok és felnik árán felül fizetendő!

Ha házhoz szállítással kéri a megrendelt terméket, azt a telefonos visszaigazoláskor történõ megegyezés alapján küldjük ki, de a futárszolgálat esetleges késlekedéséért felellõséget nem vállalunk. A szállítási költség 1 db gumiabroncs esetén 2.900 Ft, 2 db esetén 1.500 Ft/gumi és 3 db-tól  1.190 Ft/gumi.  Utánvétes fizetés esetén az utánvétkezelési költség 990 Ft / rendelés. 

A megvásárlásra váró termékeket személyes átvétel esetén rendezheti készpénzzel bank-hitelhártyával vagy az összeg elõre utalásával. A szállításkor a fizetés a futárnak történik utánvéttel (készpénz vagy bankkártya) vagy az összeg elõre elutalásával lehetséges.  Egyes termékek esetében a elõleg fizetés ellenében tudjuk biztosítani a megrendelést. 

Amennyiben szerelést is kér a gumikhoz, a megrendelésben szereplõ ár NEM tartalmazza a szerelési költséget, az a gumiabroncsok árán felül fizetendõ!

Megkérjük kedves vásárlóinkat, hogy a számlázási adatokat minden esetben pontosan töltsék ki -és ellenõrizzék le-, mert a már kiállított számlát utólag nem áll módunkban módosítani!

Gumiabroncs és Alufelni webáruház használata

Áruházunkban több mint 30 féle gumiabroncsgyártó termékei közül választhatja ki az Ön számára árban és minõségben megfelelõ autógumit.

Széles kínálatunkban fókuszálunk a legolcsóbb gumiabroncsoktól a prémium márkákig, legyen szó személy, terepjáró vagy kisteherautóról.

Általunk forgalmazott gumiabroncs márkák:  APOLLO, BARUM, BF GOODRICH, BRIDGESTONE, CONTINENTAL, DEBICA, DUNLOP, FALKEN, FIRESTONE, FULDA, GENERAL TIRE, GOODYEAR, GT RADIAL, HANKOOK, INFINITY, KINGSTAR, KLEBER, KORMORAN, KUMHO, MATADOR, MICHELIN, NOKIAN, PIRELLI, POINT-S, SAVA, SEMPERIT, TOYO, UNIROYAL, VREDESTEIN, YOKOHAMA

 

Kérjük megrendelés elõtt alaposan ellenõrizze le a gépkocsijára felszerelhetõ gumiabroncs méretét, mintáját, sebesség és súly indexét. Ennek elmulasztásából adódó félreértésekért fellelõséget nem tudunk vállalni.

Amennyiben autóján gumiját nagyobbra szeretné váltani, használja a gumiméret váltót illetve érdeklõdjön telefonon vagy e-mail keresztül, hogy megtudja a megfelelõ gumiabroncsok paramétereit.

Az AKCIÓ gombra kattintva, Önnek lehetõsége van megtekinteni az évszaknak megfelelõ téli illetve nyári gumi akciónkat.

Az ALUFELNI gomb alatt, az Ön igényének megfelelõ méret kiválasztása után, megtekintheti alufelni akciós kínálatunkat. Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy alufelni rendelés esetén, elõbb egyeztessen velünk, kerülve az alufelnik övezte (ET szám, osztókör, agyméret) problémákat. Az alufelni adatainak egyeztetésében, készséggel állunk rendelkezésére a +36-30/900-5354-es telefonszámon.

Felmerült lemezfelni, acélfelni igényét bátran jelezze felénk. Minden tõlünk telhetõt megteszünk hogy megtaláljuk az autóra megfelelõ legkedvezõbb árú keréktárcsát.

A kosárba helyezett teremékeket folyamatosan figyelemmel kísérheti a Kosár Tartalma gombra kattintva és a behelyezetett termékeket itt tudja törölni is.

 

A vásárlás lemondása és a megrendeléstõl való visszalépés

Az interneten keresztül leadott, de még vissza nem igazolt rendeléseket a leggyorsabban az info@gumiabroncsakciok.hu e-mailcímen lehet lemondani.  Ha a megrendelt termékek visszaigazolása megtörtént, akkor a +36-30/900-5354-es telefonszámon lehet lemondani a rendelést, hogy aktuális esetben a csomagok ne kerüljenek kikézbesítés vagy az adott rendelést törölni tudjuk. Ez vonatkozik a telefonos és e-mailes megrendelésekre is.

A 45/2014. Kormányrendelet értelmében a vásárlót elállási jog illeti meg. 

Az elállási jog a termék kézhezvételétõl számított 14 naptári napon belül illeti a vásárlót. Elállás esetén a vásárló köteles a terméket haladéktalanul, de legkésõbb az elállás közlésétõl számított 14 napon belül visszaküldeni (postára adni, vagyis intézkedni az elküldés iránt) a vállalkozásnak. 

A törvény értelmében, a termék használatából eredõ értékcsökkenésért a vásárló felelõsséggel tartozik a vállalkozás felé. 

Elállási szándékát a vásárlók szóban (telefonon), postai úton (célszerû tértivevényes levélben) vagy e-mailben jelzett egyértelmû nyilatkozatunkkal, valamint a Korm. rendelet mellékletében található nyilatkozat-minta útján közölhetik. 

A vásárló köteles a terméket saját költségén (kivéve, ha vállalkozás ezt elõzetesen vállalta) haladéktalanul, de legkésõbb az elállás közlésétõl számított 14 napon belül visszajuttatni az eladó vagy az átvételre jogosult meghatalmazott személy részére, az eladó pedig köteles haladéktalanul, de legkésõbb az elállásról való tudomásszerzéstõl számított 14 napon belül napon belül a fogyasztó által kifizetett összeget visszatéríteni. 

Tehát a vásárló nem adhatja fel a terméket utánvétellel vagy portóval. A vállalkozás mindaddig visszatarthatja az elállással érintett termék vételárát, amíg a fogyasztó vissza nem szolgáltatta részére a terméket, vagy kétséget kizáróan nem igazolta, hogy azt visszaküldte.

Kérjük megrendelés elõtt alaposan, ellenõrizze le a gépkocsijára felszerelhetõ gumiabroncs méretét, mintáját, sebesség és súly indexét. Valamint a gumikat csak erre szakosodott mûhelyekben szereltesse fel. 

A 14 naptári napon túli visszamondást csak fel nem szerelt gumiabroncsok estében, lehet kérni. 
A gumik és felnik visszamondását csak az aktuális vásárlásról szóló számla vagy garancia kártya bemutatásával tudjuk elfogadni. Ezek hiányában nem áll módunkban a termékeket visszavenni. 

Szerzõi jogok

Tilos a Gumitár Kft. engedélye nélkül az oldalon található tartalom felhasználása. Minden az oldalon megtalálható szöveges leírás, kép, logo, design elem a Gumitár Kft. tulajdonát képezi. Ezek más célokra való felhasználása, sokszorosítása vagy a cég nevének negatív felhasználása tilos. Minden ilyen tevékenységhez a Gumitár kft. írásos beleegyezése szükséges .

Gumiabroncs garancia

Az eladó az általa eladott termékre a hatályos jogszabályoknak megfelelõ szavatossági idõt vállal. Az ettõl eltérõ szavatossági idõ vagy jótállás és ennek idõtartama az adott áru mellett van feltüntetve.
Az eladó szavatossági és jótállási felelõsségére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak. 
A garanciális elbírálást minden esetben a gumiabroncs gyártója vagy forgalmazója végzi. Amennyiben helyt ad a reklamációnak a Gumitár Kft. az elbírálás során megadott mennyiségben kompenzálja a gumiabroncs árát. A garancia hosszát minden esetben a gyártó szabja meg, de ez gumiabroncstól függõen 3-5 év is lehet. A garanciális problémák minden esetben az önhibán kívül történõ gumiabroncs károsodásra vonatkozik. A reklamációt a Gumitár Kft. felviszi egy jegyzõkönyvbe, amit késõbb az igény bejelentõje is megkap. 

Záró rendelkezés

 

A jelen szerzõdésben és a kapcsolódó dokumentumokban nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, valamint az elektronikus kereskedelemre és a távollevõk közötti szerzõdéskötésre vonatkozó jogszabályok az irányadók. 

+36-30/900-5354