Infinity Enviro

Infinity Enviro nyári gumi

Az Infinity Enviro nyári gumi egy 4x4 és SUV járművekre specializált, országúti abroncs, a turista-osztály szegmenséből. Ez Enviro modellt jó teljesítmény jellemzi, ám olcsón hozzáférhető és gazdaságos vezetési-mutatókat kínál. 

Megfelelő teljesítményt, valamint élettartamot garantál, alacsony zajszint kíséretében.

Ezért kitűnő választás az Infinity Enviro nyári gumi

Az Enviro-t, az Infinity egy kimondottan innovatív termékké fejlesztette. Olyan funkciókkal látták el, amelyek zökkenőmentes vezetési élményt nyújthatnak és kimagaslóan passzolnak az átlagos közlekedési igényekhez. 

Ezt a gumiabroncsot úgy tervezték, hogy kényelmes vezetést és átfogó tapadást biztosítson Önnek, még a nehezebb útfelületeken is. Egyedi, aszimmetrikus futófelületi-mintázatot kapott, amely magas fokú kezelhetőséggel egészítette ki a kedvező tulajdonságok tárházát.

Amiért az Infinity Enviro nyári gumi könnyedén megbirkózik a kihívásokkal

Az Infinity márka gumiabroncs-termékei a legjobbak a nyugat-afrikai piacon. Az egyre fejlettebb technológiai rendszerek, továbbá az új szövetségek és kooperációk létrejötte pedig csak még inkább örömet szerez az ügyfeleknek a jövőben. A vállalat termékeinek tartóssága és kialakítása lehetővé teszi, hogy Ön mindig kényelmesen és harmonikusan utazhasson, alacsony költségvetés mellett is.

Az Enviro kifejezetten a megbízhatóság és gazdaságosság páratlan ötvözeteként készült. Válassza hát az Infinity Enviro nyári gumi modellt, hogy még szórakoztatóbb és költséghatékonyabb legyen a nyári utakon való vezetés.

2 termék található.

1-2 / 2 elem mutatása
INFINITY Enviro 225/60 R17 103V
Ajándék
loyaltyKiemelt
Info
71 dB

225/60 R17 103V
  • Nyári gumi
  • Defekttűrő: Nem
  • Erősített oldalfal: nincs
17 230 Ft
Részletek
INFINITY Enviro 275/45 R20 110W
Ajándék
loyaltyKiemelt
Info
73 dB

275/45 R20 110W
  • Nyári gumi
  • Defekttűrő: Nem
  • Erősített oldalfal: XL
27 600 Ft
Részletek
+36-30/900-5354