Infinity Ecovantage

Infinity Ecovantage nyári gumi

Az Infinity Ecovantage nyári gumi egy furgonokra, kisteherautókra kifejlesztett haszongépjármű abroncs, amelyet magas terhelhetőség és nagyszerű üzemanyag-fogyasztási mutató jellemez. Az Ecovantage egy kiváltképp pénztárca-barát, gazdaságos termék. 

Az Infinity Ecovantage nyári gumi számára a nedvesebb körülmények sem okoznak akadályt

Az egyedi tervezésű Ecovantage gondosan lett kialakítva, hogy megoldjon számos közlekedésbiztonsági problémát. Ezt a gumiabroncsot kifejezetten magas igénybevételre tervezték, és fokozott vezetési stabilitást biztosít.

Optimális irányíthatóságot és fékezési tulajdonságokat nyújt nedves úton, akárcsak a száraz felületeken történő vezetés során. A futófelület kifejezetten a teherszállításra lett optimalizálva, hogy biztosítsa a zökkenőmentes vezetést a különböző körülmények között.

Az Infinity Ecovantage nyári gumi háttértörténete

A Nyugat-afrikai vonatkozású Infinity Group több mint 30 éve gyárt és forgalmaz, profi mérnökök által tervezett, minőségi autóipari termékeket. Az Infinity gumiabroncsokat a legszigorúbb minőségi előírások szerint gyártják. A legmodernebb tesztberendezések biztosítják, hogy a termékek megfeleljenek az autógumikra vonatkozó összes nemzetközi szabványnak.

Az Infinity Ecovantage nyári gumiabroncs fölénye pedig abban rejlik, hogy magas kopásállóságot és alacsony gördülési ellenállást kínál az ügyfelek részére, ami azt jelenti, hogy kategóriája egyik legkedvezőbb befektetésének minősül.

Jelenleg nem találhatók termékek.

+36-30/900-5354