Infinity Ecosis

Infinity Ecosis nyári gumi

A turista-osztály egyik kiválósága, az Infinity Ecosis nyári gumi egy személyautókra tervezett, aszimmetrikus mintázatú túra-abroncs. Az Infinity szakemberei ezt a modellt is innovatív módon készítették el, ezáltal ötvözi az alacsony gördülési ellenállást a kiváló kanyarstabilitással, továbbá az optimális terhelhetőséggel.

Ha Infinity Ecosis nyári gumi, akkor korszerű védelem

Az Infinity Ecosis-t úgy tervezték, hogy remek teljesítményt és kezelhetőséget biztosítson a szezon során tapasztalható, különböző időjárási körülmények között. Extra tapadást kínál nedves, illetve száraz körülmények között is. 

A termék számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik számára, hogy kielégítő vezetési paramétereket nyújtson. Ilyen például az innovatív összetétel, amely - az alacsony zajszint, a tartósság és a megfelelő tapadás támogatása mellett - felveszi a kesztyűt a szélsőségesen forró hőmérséklettel szemben. 

Eközben a nedves felületeket könnyedén kezeli a speciális módon kifejlesztett futófelületi-mintázat. A gumi keverék pedig megfelelő kopásállóságot garantál, kevesebb zajt és stabilabb fékezést generál.

A Infinity Ecosis nyári gumi alkalmazkodik a nyár sokszínűségéhez

Az Ecosis modell kitűnő módon képviseli az Infinity márka célját az abroncs-gyártás területén. Azt a célt, hogy kedvező árcédulákkal és gazdaságos megoldásokkal járuljon hozzá a magasabb fokú közúti biztonsághoz - akárcsak az optimális vezetési élményhez. 

Az Infinity Ecosis nyári gumi - a fejlett technológiának köszönhetően - tehát az az elérhető árú gumiabroncs, amely a legnehezebb körülmények között is készen áll a bevetésre.   

Jelenleg nem találhatók termékek.

+36-30/900-5354