Bridgestone T,ECO

Bridgestone T.ECO nyári gumi

A Bridgestone T.ECO nyári gumi a Turanza sorozat többi gumiabroncsának jellemzőit testesíti meg rendkívüli tulajdonságaival. Ez egy prémium nyári gumiabroncs, mely magas tapadási képességekkel rendelkezik nedves és száraz körülmények között egyaránt.

A Turanza Eco nemcsak az Enliten technológiának köszönheti környezetbarát működését, hanem alacsonyabb gördülési ellenállása és csökkentett CO2-kibocsátása is egyaránt fontos szerepet játszik.

Természetesen ezek a jellemzők nincsenek negatív hatással a nedves tapadásra és a fékezésre. A gyártó a Turanza Eco megalkotásánál kiemelten figyelt a zajszint csökkentésére is, mely a kényelmesebb vezetési körülményekről gondoskodik.

A Bridgestone T.ECO nyári gumi egyedülálló funkciói

A modell megalkotásánál a gyártó és a tervezők különféle technológiákat alkalmaztak a teljesítmény maximalizálása érdekében. Az egyik ilyen az Enliten technológia, mely által a cégnek egy környezetbarát megoldást sikerült a piacra dobni. Ugyanakkor a csökkentett gördülési ellenállás hozzájárult a jobb üzemanyag-takarékosság és a hosszabb élettartam eléréséhez is.

A zajcsökkentő technológia a kiváló teljesítményért és a magas szintű komfortért felelős.

Az innovatív futófelület, az alaposan kidolgozott mintázat, s a blokkok optimális elrendezése kiváló tapadást tesz lehetővé nedves és száraz terepen egyaránt. Legyen szó a forró nyári aszfaltról, vagy az esős, vizes felületről, a Bridgestone Turanza Eco nyárigumikkal bátran útnak indulhat.

Széleskörű méretválaszték, kiemelkedő teljesítmény - A Bridgestone T.ECO nyári gumi modellel alig létezik lehetetlen

Tekintve, hogy a Bridgestone egy elismert japán cég, és a világ egyik legnagyobb gumigyártó vállalata, nem csoda, hogy széles választékot biztosít legnépszerűbb termékeiből. A Bridgestone Turanza Eco autógumik 10 különböző változatban kaphatók. Számos peremmérettel rendelkeznek, 15 és 19 hüvelyk között.

A modellcsalád olyan gumiabroncsokat tartalmaz, amelyek nedves tapadása kiemelkedő minőségű.

A Bridgestone olyan változatokat kínál, amelyek az XL kategóriába vannak besorolva. Ez azt jelenti, hogy a gyártó úgy tervezte meg ezeket az abroncsokat, hogy képesek legyenek nagyobb terheléseket is elviselni.

E gumiabroncs modell üzemanyag-besorolása A-tól B-ig terjed, míg a zajszintje 70 és 72 között mozog. Ráadásul a Bridgestone T.ECO nyári gumi termékben az autó gyártók is feltétel nélkül megbíznak, ugyanis az eredeti felszerelés részét képezi egyes Audi AO járműveknél.

2 termék található.

1-2 / 2 elem mutatása
BRIDGESTONE T,ECO 215/50 R19 93T
Ajándék
loyaltyAkció
Info
71 dB

215/50 R19 93T
  • Nyári gumi
  • Defekttűrő: Nem
  • Erősített oldalfal: nincs
131 965 Ft helyett -51 380 Ft 80 585 Ft
Részletek
BRIDGESTONE T,ECO 235/50 R20 100T
Ajándék
loyaltyAkció
Info
71 dB

235/50 R20 100T
  • Nyári gumi
  • Defekttűrő: Nem
  • Erősített oldalfal: nincs
207 820 Ft helyett -83 640 Ft 124 180 Ft
Részletek
+36-30/900-5354