Kategória:"2021 - Július"

 • Continental AllSeasonContact – egy tökéletes gumi mind a négy évszakra!
  Continental AllSeasonContact – egy tökéletes gumi mind a négy évszakra!
  396 megtekintés

  Az AllSeasonContact a második legnépszerűbb négyévszakos gumiabroncs a piacon, és riválisa a Michelin CrossClimate-nek. Nagyon hatékonyan ötvözi a jó téli és nyári teljesítményeket, ráadásul a kategóriájában a legjobb gördülési ellenállással rendelkezik.  

  Tovább
 • Bridgestone Weather Control A005 EVO négyévszakos gumival élmény a vezetés!
  Bridgestone Weather Control A005 EVO négyévszakos gumival élmény a vezetés!
  256 megtekintés

  A Weather Control A005 EVO a kategóriájában a legjobb EU-szintű „A” -osztályú nedves tapadással biztosítja a kiemelkedő irányíthatóságot csapadékos körülmények között, és mindezt anélkül, hogy kompromisszumot jelentene a kopási élettartamban. Az elődhöz, a Weather Control A005-höz hasonlóan a Bridgestone Weather Control A005 EVO-t is úgy tervezték, hogy egész évben irányítást, biztonságot és kényelmet biztosítson - de úgy tökéletesítették, hogy további előnyöket nyújtson.

  Tovább
 • A Vredestein Quatrac 5 nem hagyományos négyévszakos gumi!
  A Vredestein Quatrac 5 nem hagyományos négyévszakos gumi!
  387 megtekintés

  A négyévszakos gumik manapság nélkülözhetetlenek a személyautók számára, hiszen kiváló tapadást és fékezést ígérnek, akárcsak a Quatrac 5 abroncs a legsokoldalúbb a különböző időjárási körülmények között, beleértve a perzselő-forró nyarat és a havas-jeges téli útviszonyokat is. Sok tapasztalt autóvezető azonban kompromisszumnak tekinti ezeket az abroncsokat, és jogosan. Az évszakos gumiabroncsok közel sem olyan strapabírók mint a nyári autógumik, de legalább teljesen biztonságosak és...

  Tovább
 • Megbízhatóság egész évben: Semperit AllSeason-Grip!
  Megbízhatóság egész évben: Semperit AllSeason-Grip!
  181 megtekintés

  Egy biztos, az évszakok folyamatosan változnak, és ezzel együtt az időjárás kiszámíthatatlan, ezért, ha olyan gumiabroncsot keresünk, amely jól bírja a strapát, akkor az AllSeason-Grip ideális választás lehet. Fogalmazhatunk úgy is, hogy az „all-in-one” (mindent egyben) szellemében a négyévszakos gumi biztonságot nyújt minden évszakban. Akár száraz, esős vagy havas utakkal találkozunk – az abroncs sokoldalú kialakítása segít minden kedvezőtlen vezetési körülmény kezelésében. Az alábbiakban...

  Tovább
 • A Pirelli Cinturato All Season SF2 négyévszakos gumival egész évben biztonságban vagyunk!
  A Pirelli Cinturato All Season SF2 négyévszakos gumival egész évben biztonságban vagyunk!
  102 megtekintés

  Az új Cinturato All Season SF  2 ideális választás azok számára, akik egy teljesen új mobilitási alternatívára vágynak. Az új generációs négyévszakos autógumit úgy alakították ki, hogy városi használat alkalmával és túrázáskor egyaránt kimagasló teljesítményt nyújtson, különös figyelemmel – mindenféle útviszonyok és futásteljesítmény mellett – a biztonságos közlekedésre.

  Tovább
 • Michelin Pilot Alpin 5 a kifogástalan irányíthatóságért!
  Michelin Pilot Alpin 5 a kifogástalan irányíthatóságért!
  112 megtekintés

  A Pilot Alpin 5 gumiabroncsot úgy fejlesztették ki, hogy kielégítse a járművek lelkes vezetőinek igényeit, akik nem akarják, hogy a téli körülmények megakadályozzák őket abban, hogy egész évben élvezzék a biztonságos közlekedést. Az alábbiakban összefoglaltuk a népszerű márka téli modelljének legfontosabb tulajdonságait.

  Tovább
 • A Hankook Kinergy 4S2 négyévszakos gumival minden évszakban élmény közlekedni!
  A Hankook Kinergy 4S2 négyévszakos gumival minden évszakban élmény közlekedni!
  113 megtekintés

  A négyévszakos - mint például a Kinergy 4S2 - autógumikkal rendelkező közép-európai autóvezetők több mint fele a kényelme érdekében választja őket, mivel ezeket nem szükséges évente kétszer cserélni. A hatékony tapadás és a jó kopásállóság a két legfontosabb tulajdonság, amelyet a járműtulajdonosok maximálisan elvárnak egy ilyen abroncstól.

  Tovább
 • Goodyear UltraGrip Performance + gumi, új innovatív technológiával az extrém hideg ellen!
  Goodyear UltraGrip Performance + gumi, új innovatív technológiával az extrém hideg ellen!
  75 megtekintés

  A cég díjnyertes téli gumiabroncs-sorozatát, az UltraGrip palettát teljes frissítéssel ruházta fel, ez jellemző a Goodyear UltraGrip Performance + modellre is. Ennek eredményeként nagy teljesítményű járművek, a kisebb városi személygépkocsik csúcsminőségű téli teljesítményt érhetnek el a hatékony abroncsok segítségével.

  Tovább
Showing 1 to 8 of 8 (1 Page)
Blog menü

Gumiabroncs blog

+36-30/900-5354