Kategória:"2015 - Május"

 • Abroncsápolási programot dolgozott ki a Bridgestone a tartósabb nyári gumikért
  Abroncsápolási programot dolgozott ki a Bridgestone a tartósabb nyári gumikért
  41 megtekintés

  A közhiedelemmel ellentétben a gumiabroncsok is igényelnek bizonyos fokú védelmet és ápolást annak érdekében, hogy hosszantartó biztonságot garantáljanak használóik számára. Sokan azonban még a kötelező légnyomás ellenőrzését sem végzik el gumiabroncsaikon, holott már ebből kifolyólag is rengeteg probléma születhet, az egyenetlen kopástól kezdve a megsérülő felületekig bezárólag. Mivel az emberek többsége nem törődik a sem a téli-, sem a nyári gumik ápolásával, a Birdgestone úgy határozott,...

  Tovább
 • A jövő nyári gumiját szeretné megalkotni a Michelin
  A jövő nyári gumiját szeretné megalkotni a Michelin
  63 megtekintés

  A legtöbb gumigyártóhoz hasonlóan a Michelin is arra törekszik, hogy időről-időre forradalmi ötleteket vezethessenek be a gumigyártásba, a gyártónak azonban ötletei megvalósításához nagyon fontos, hogy befektethessen, illetve tesztelhessen – mindezt az új technológiák legalaposabb megismerésének érdekében.

  Tovább
 • Ritkán előforduló fontos kérdések a nyári gumik kapcsán
  Ritkán előforduló fontos kérdések a nyári gumik kapcsán
  115 megtekintés

  A nyári gumik kapcsán a legáltalánosabb kérdésekre a választ általában mindenki ismeri, így tudjuk, hogy mi lehet a probléma például olyan esetekben, ha a gumi nem megfelelően kopik, esetleg nem elegendő benne a nyomás. Ezeken a dolgokon felül azonban számtalan olyan kérdés létezik még, amelyek korántsem ennyire egyértelműek, éppen ebből kifolyólag csak kevesen tudják rájuk a választ – még a gyakorlottabb autósok körében is! Lássunk ezek közül ötöt!

  Tovább
 • Saját magát fújja fel a Goodyear TripleTube nyári gumi
  Saját magát fújja fel a Goodyear TripleTube nyári gumi
  88 megtekintés

  Újabb forradalmi találmánnyal rukkolt elő a Goodyear, akik bejelentették TripleTube névre hallgató intelligens gumiabroncsukat, ami képes az adott helyzetben aktívan felfújni, vagy akár leereszteni magát a sokoldalúság és az optimális teljesítmény érdekében.

  Tovább
Showing 1 to 4 of 4 (1 Page)
Blog menü

Gumiabroncs blog

+36-30/900-5354