Kategória:"2022 - Március"

 • A nyári gumiabroncs kereső használata a gumiabroncsakciok hu webáruházban
  A nyári gumiabroncs kereső használata a gumiabroncsakciok hu webáruházban
  263 megtekintés

  A nyári gumiabroncs kereső használata sokat segít a választásban, hisz csak azokat a termékeket láthatjuk, melyek a számunkra megfelelő paraméterekkel rendelkeznek. A nyári gumik vásárlása sokak számára fontos és összetett kérdés, nem árt alaposan utánajárni a témának.

  Tovább
 • Teljesítmény, kedvező ár, kiváló paraméterek? Milyen nyári gumit vegyünk a Suzuki S-Crossra?
  Teljesítmény, kedvező ár, kiváló paraméterek? Milyen nyári gumit vegyünk a Suzuki S-Crossra?
  159 megtekintés

  A személyautók, így a Suzuki S-Cross számára kínált nyári gumik széles skálán mozognak. Már ami az árukat, illetve a minőségüket illeti. Választani nem könnyű, és érdemes rászánni az időt a keresgélésre. Az ár nem minden, de abban sem lehetünk biztosak, hogy a prémium ár prémium minőséget takar. Aki Suzuki S-Crossra keres nyári gumit, érdemes felmérnie a saját igényeit, lehetőségeit, aztán pedig szemrevételezni a kínálatot. Persze az alapadatok, melyek szerepelnek az uniós egységes címkén,...

  Tovább
 • Új év, új abroncsok a Michelintől
  Új év, új abroncsok a Michelintől
  172 megtekintés

  Három újdonsággal is előrukkolt az abroncsgyártó óriás a 2022-es szezonra. A január két újdonsággal indult, a Michelin Pilot Sport 5 és a Michelin Primacy 4+ a személyautók számára jelent ideális választás, míg egy négyévszakos abroncs is várható márciusra, ami a Crossclimate Camping nevet kapta és a lakóautók számára készült. Hogy mit is tudnak ezek az abroncsok? A Michelintől már megszokott minőséget, tartósságot garantálják, jobb tapadást, gyorsulást, fékezhetőséget. Élményt és...

  Tovább
 • Bemutatkozik az új Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6
  Bemutatkozik az új Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6
  228 megtekintés

  A Goodyear Eagle F1 családjának legújabb tagja a nagy teljesítményű Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 nyári gumi. Kiváló teljesítménnyel rendelkezik úgy a száraz, mint a nedves úton, széles hőmérsékleti tartományban ugyanolyan kiválóan működik. 

  Tovább
 • Goodyear-innovációk a még jobb minőségért
  Goodyear-innovációk a még jobb minőségért
  84 megtekintés

  A világ folyton változó körülményeket teremt, ezekhez pedig alkalmazkodni, igazodni kell. Így van ez az élet minden területén, a Goodyear is figyel a változásokra és reagál rájuk. Újabb és újabb abroncsokkal, melyek mind egyre jobb és jobb teljesítményt nyújtanak. Úgy a személyautók, mint a városi terepjárók vagy kishaszongépjárművek számára. 

  Tovább
Showing 1 to 5 of 5 (1 Page)
Blog menü

Gumiabroncs blog

+36-30/900-5354