Kategória:"2017 - Március"

 • A Michelin Pilot Sport 4S nyári gumiról
  A Michelin Pilot Sport 4S nyári gumiról
  144 megtekintés

  A Michelin világ életében híres volt arról, hogy előnyben részesíti a sportos közlekedés kedvelőit, ezáltal mindig is nagyon odafigyeltek arra, hogy kielégítsék ezeket az igényeket, ezáltal volt egy külön szegmensük, amelyik kifejezetten arra koncentrált, hogy olyan gumikat alkossanak, amelyek a gyorsaság és a biztonság megszállottjainak igényeit egyaránt kielégítik.

  Tovább
 • A Michelin Energy Saver + nyári gumiról
  A Michelin Energy Saver + nyári gumiról
  96 megtekintés

  A Michelin évek óta kísérletezik olyan megoldásokkal, amelyekkel a céljuk az, hogy a lehető legmagasabb szintre járassák az abroncsok tekintetében az üzemanyag-takarékosságot. Ezt elsődlegesen természetesen nem amiatt álmodta meg a gyártó, mert túl drága az üzemanyag – bár tény és való, hogy ez sem egy utolsó szempont –, sokkal inkább azért, hogy termékeivel egyre jobban megfeleljen a világszerte egyre nagyobb figyelmet kapó környezettudatossági feltételeknek.

  Tovább
 • A Michelin Primacy 3 nyári gumi
  A Michelin Primacy 3 nyári gumi
  185 megtekintés

  A Michelin évek óta egy meghatározó gyártó a gumiabroncsok világában, ezáltal köztudott, hogy aki ezzel a márkával szereli gépjárművét, az biztosan a legjobbat kapja minden téren. Bár a gyártó abroncsai nem éppen a legolcsóbbak, ellenben ár-érték arányban a legjobbnak tekinthetők, pláne annak fényében, hogy a Michelin megalkotott már az évek során néhány olyan technológiai újdonságot, ami sokáig piacvezető volt a maga idejében, és rengeteg rivális alkalmazta újra meg újra, hogy utolérjék a...

  Tovább
 • A Continental ContiSportContact 3 nyári gumi
  A Continental ContiSportContact 3 nyári gumi
  327 megtekintés

  A Continental ContiSportContact 3 nyári gumi egyike azoknak az abroncsoknak, amelyet a német gyártó annak érdekében álmodott meg, hogy valami igazi különlegességet adjon azoknak az autósoknak, akik szeretik a biztonságot és a megfelelő teljesítményt.   A termék ráadásul mindezt sportos jelleggel dobta fel, aminek köszönhetően a sebesség megszállottjainak lehetőségük van arra, hogy valami elérhető áron kínált, ámde mégis kimagasló teljesítménnyel megáldott abroncsot szerelhessenek fel...

  Tovább
 • A Bridgestone Potenza S001 nyári gumi
  A Bridgestone Potenza S001 nyári gumi
  161 megtekintés

  A Bridgestone egy 1931-ben, a távoli Japánban alapított gumiabroncs gyártó vállalat, amely az évtizedek alatt a világ egyik legjobb és legismertebb cégévé vált az iparnak, aminek köszönhetően világszerte közel 180 gyárban készülnek a prémium minőségű termékek. Ennek megfelelően többek között Magyarországon is található Bridgestone gyárat, egészen pontosan Tatabányán, ahol a japán és a magyar precizitás összefonódásának fényében készülnek a legjobb minőségű abroncsok.

  Tovább
 • A Hankook K117 Ventus S1 evo2 nyári gumi
  A Hankook K117 Ventus S1 evo2 nyári gumi
  265 megtekintés

  A Hankook K117 Ventus S1 evo2 nyári gumi a koreai gyártó első olyan DTM versenytechnológia alapján fejlesztett és készített abroncsa, amelyet azzal a céllal fejlesztettek ki, hogy maradéktalanul megfelelhessen az EU abroncscímke követelményeinek. Ebből kifolyólag a vállalat rengeteg műszaki újítással vértezte fel a gumiabroncsot, aminek jóvoltából a legjobb egyensúlyt tudja biztosítani, akár nedves, akár száraz útszakaszokon haladunk vele.

  Tovább
 • Michelin Latitude Cross nyári gumi
  Michelin Latitude Cross nyári gumi
  250 megtekintés

  A Michelin a világ egyik legismertebb és legjelentősebb abroncsgyártójaként évek, sőt évtizedek alatt kivívta magának azt a státuszt, aminek köszönhetően ma már bárki csak megemlíti a nevet, az rögtön tudja, hogy a prémium minőség, az elérhető ár, és a legjobb tapadás vár rá, ha a márkanévből válogat magának. A Michelin az évek során számtalan nagyszerű termékkategóriát elindított már, és sok esetben sikerült olyan maradandót alkotnia, aminek köszönhetően sokan méltóképpen emlékeznek meg...

  Tovább
 • Mindent a Continental VanContact 200 nyári gumiról
  Mindent a Continental VanContact 200 nyári gumiról
  152 megtekintés

  A Continental VanContact 200 nyári gumi egyike a német gyártó azon termékeinek, amely kiemelkedő biztonságot garantál bármilyen kisteherautó számára szinte bármilyen nyári időszakban, ezáltal igazán kedvező és megfelelő választás abban az esetben, ha jó ár-érték arányú abroncsot keresnénk magunknak. Hogy mit kell tudni róla bővebben?

  Tovább
 • A Continental ContiCrossContact LX 2 nyári gumiról
  A Continental ContiCrossContact LX 2 nyári gumiról
  80 megtekintés

  A Continental évek, sőt évtizedek óta arra törekszik, hogy megpróbáljanak megfelelő alternatívát biztosítani azok számára, akik elérhető árú, ámde mégis prémium minőségű, biztonságot és elragadó tulajdonságokat egyaránt garantáló abroncsot keresnek.

  Tovább
 • A Continental SportContact 6 nyári gumi
  A Continental SportContact 6 nyári gumi
  216 megtekintés

  A Continental mindig is törekedett arra, hogy olyan abroncsokat gyártsanak vásárlóik számára, amelyek nemcsak a maximális minőséget képesek kielégíteni, hanem mindezen felül vagy a környezetvédelemre, vagy a tartósságra, vagy éppenséggel a sportosságra fordítottak kiemelkedő figyelmet. Utóbbi kategóriában számtalan maradandó termékcsaláddal ajándékozott már meg minket a német gyártó, így példának okáért ide sorolható a Continental SportContact 6 nyári gumi is, amely a maga nemében egy új...

  Tovább
Showing 1 to 10 of 10 (1 Page)
Blog menü

Gumiabroncs blog

+36-30/900-5354