Kategória:"2015 - Március"

 • Autóápolási tanácsok a télre
  Autóápolási tanácsok a télre
  61 megtekintés

  Noha az idei tél még nem nagyon mutatta meg keményebbik oldalát, még érhetik meglepetések az autósokat a hátralévő téli időszakban. A hideg időjárás elég komolyan igénybe veszi az autókat, jobban mint a nyáron megszokott nagy hőség. Mire érdemes odafigyelni télen, hogy autónk külsejét a következő szezonra is ugyanolyan minőségben őrizhessük meg?

  Tovább
 • Mi a megoldás a befagyott zárra, vagy ablakra?
  Mi a megoldás a befagyott zárra, vagy ablakra?
  35 megtekintés

  Bár hazánkban az idei tél eddig nem hozott súlyos mínuszokat, még érhetik a autósokat kellemetlen meglepetések, és akik például sítúrát terveznek a környező országokban, szembesülhetnek erősen lejegesedett gépkocsijukkal. Nálunk leginkább csak a jégkaparóval és esetleg a meleg vízzel próbálkoznak az autósok a  jég eltüntetésével, hazánkon kívül a hidegebb éghajlatú országokban több ötletes megoldást is kitaláltak, például a befagyott zár jegesedésének hatékony és nem károsító megszüntetésére.

  Tovább
 • A legfőbb különbségek a nyári és a téli gumik között
  A legfőbb különbségek a nyári és a téli gumik között
  148 megtekintés

  Nagyon sok autós csak azért nem cseréli le télen a nyári gumikat, mert általánosságban nem tudja, hogy milyen különbségek vannak az egyes abroncsok között, ezáltal még mindig rengetegen vannak azok, akik azt hiszik, hogy csak hangzatos elnevezésnek tekinthető, hogy léteznek nyári és téli gumik is. A valóságban azonban a gyakorlat már számtalanszor igazolta, hogy a különféle évszakokra ajánlott abroncsok rendkívül sok tekintetben különböznek egymástól, ezáltal nem véletlen, hogy a szakemberek...

  Tovább
Showing 1 to 3 of 3 (1 Page)
Blog menü

Gumiabroncs blog

+36-30/900-5354