Kategória:"2022 - Február"

 • Személyautók számára is széles kínálat: Goodyear nyári gumi
  Személyautók számára is széles kínálat: Goodyear nyári gumi
  102 megtekintés

  A Goodyear nyári gumi kínálatában a személyautók, SUV-k és kisteherautók számára is számos prémium minőségű abroncs szerepel. A gumióriás története az Amerikai Egyesült Államokból indult, ma már több országban van gyártóüzemük és több mint hatvanezer embert foglalkoztatnak.

  Tovább
 • 165 70 R14 nyári gumi – prémium kategóriában
  165 70 R14 nyári gumi – prémium kategóriában
  129 megtekintés

  Ha beírjuk egy webáruház keresőjébe, hogy 165 70 R14, nagyon sok találatot kapunk. Ahhoz, hogy ki tudjuk választani a nekünk megfelelő abroncsot, érdemes egy kicsit megnézni, hogy milyen szempontokat is vegyünk figyelembe a választásnál. 

  Tovább
 • Nehéz a választás a 225 45 R18 nyári gumi esetében is
  Nehéz a választás a 225 45 R18 nyári gumi esetében is
  73 megtekintés

  Vannak olyan dolgok, melyek megkönnyítik a választást, ha 225 45 R18 méretű nyári gumit keresünk. Ilyen, ha megnézzük, hogy hogy szerepeltek a különböző abroncsok a teszteken. Ilyen tesztet végen például az ADAC, a német autóklub és sok más autós szaklap is. Fontosak a vélemények is, aki több száz, vagy ezer kilométert megtett már az adott abronccsal, bizonyára szélesebb körű tapasztalattal rendelkezik.

  Tovább
 • Fulda nyári gumi kínálat – haszongépjárművek számára
  Fulda nyári gumi kínálat – haszongépjárművek számára
  73 megtekintés

  A Fulda nyári gumi kínálatában nem csak személyautók és hobbiterepjárók számára fejlesztett és gyártott abroncsok szerepelnek, hanem olyanok is, melyeket kisteherautók, teherautók számára fejlesztettek ki. Mint ahogy a Fulda minden abroncsára igaz, ezekre is, hogy kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek és jó minőségűek. 

  Tovább
 • Teljesítmény? Élettartam? Üzemanyagfogyasztás? - 195 55 R16 nyári gumik terítéken
  Teljesítmény? Élettartam? Üzemanyagfogyasztás? - 195 55 R16 nyári gumik terítéken
  72 megtekintés

  Sok szempontot kell mérlegelni akkor, amikor valaki nyári gumit vásárol, a 195 55 R16 nyári gumik esetében is fontos ezeket átnézni. Széles kínálattal találja magát szemben az ember, ha elkezd abroncsokat keresni. Vannak, akik elkötelezettek egy-egy gyártó iránt, számukra talán könnyebb a választás, mások viszont keresgélnek, a legjobbat, a legjobb áron. Ilyenkor azonban nem tudunk csak önmagunkra és az abroncscímkére hagyatkozni. Persze nagyon fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy mit...

  Tovább
 • Mire figyeljünk, ha 215 55 R17 nyári gumit keresünk?
  Mire figyeljünk, ha 215 55 R17 nyári gumit keresünk?
  112 megtekintés

  Elsősorban a méretre, hogy pontosan adjuk meg a webáruházban, vagy a gyártó oldalán: 215 55 R17 nyári gumi. Ez az alap. Ettől nem szabad eltérni. Hogy milyen méretű abroncsra van szükség, azt mindig az autó gyártója határozza meg. Azonban ezen a három adaton kívül van még sok más is, amit beállíthatunk, ha nyári gumit keresünk. 

  Tovább
 • Nyári gumi 195 65 R15 méretben – mit kínálnak a prémium gyártók?
  Nyári gumi 195 65 R15 méretben – mit kínálnak a prémium gyártók?
  120 megtekintés

  Ha valaki abroncsot szeretne vásárolni, általában így kezdi a webáruházakban a találatok szűkítését: nyári gumi 195 65 R15. Ezzel a beállítással csak azokat az abroncsokat mutatja a rendszer, melyek az adott méretben kaphatók. Azonban a legtöbbször még így is közel száz vagy annál is több találat jelenik meg. Hogy mi legyen a következő lépés? 

  Tovább
 • Plusz hét fok felett ideje lecserélni az abroncsot, középpontban a 225 55 R16 nyári gumi
  Plusz hét fok felett ideje lecserélni az abroncsot, középpontban a 225 55 R16 nyári gumi
  40 megtekintés

  A 225 55 R16 nyári gumik esetében is fontos, hogy időben lecseréljük az abroncsokat. A plusz hét fokot érdemes megjegyezni, hisz a csere ideje sosem a naptárhoz igazodik, hanem a hőmérséklethez. Plusz hét fok felett a téli abroncsok már nem teljesítenek olyan jól, nem nyújtják az elvárt biztonságot, ilyenkor ideje elővenni a nyári abroncsokat. Ugyanígy plusz hét fok alatt a nyári gumik válnak merevvé, rugalmatlanná, tehát ha hűvösebb van, mint plusz hét fok, akkor az már a téli abroncsok ideje. 

  Tovább
 • Mit kínálnak a prémium gyártók? A 215 55 R16 nyári gumik kínálata
  Mit kínálnak a prémium gyártók? A 215 55 R16 nyári gumik kínálata
  23 megtekintés

  A prémium abroncsokat gyártók is sokféle terméket kínálnak a 215 55 R16 nyári gumi méretben is. Ezek mindegyike kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. Aki gumivásárlást tervez, érdemes több szempontot is figyelembe vennie, ezek egyike az ár. Azonban az alacsony árnak nem szabad a minőség rovására mennie. Sőt, sokszor az olcsó gumi végül magasabb költségeket eredményez. Gondoljunk csak arra, hogy az olcsó gumi gyorsabban kopik, több üzemanyag is fogy, ezáltal nem csak a környezetet terheljük,...

  Tovább
 • 155 70 R13 nyári gumi – melyek a legjobbak ebben a méretben?
  155 70 R13 nyári gumi – melyek a legjobbak ebben a méretben?
  57 megtekintés

  155 70 R13 nyári gumi – bár nem ez a legelterjedtebb méret, de azért itt is bőséges a kínálat. Van miből választani, úgy a prémium mint az alsóbb kategóriás abroncsok közül. A választásnál fontos, hogy tartsuk szem előtt, hogy autógumit nem egy-két évre veszünk, hanem ideális esetben öt-hat évre, így ha megtehetjük, ne spóroljunk.

  Tovább
 • Fókuszban az olcsó nyári gumik
  Fókuszban az olcsó nyári gumik
  69 megtekintés

  A tavasz közeledtével sokan keresik az olcsó nyári gumikat. Érdemes lehet még a szezon előtt jóval beszerezni ezeket az abroncsokat, hisz sokszor találkozhatunk jó árakkal, hatalmas akciókkal, leértékelésekkel. Így akár egy prémium kategóriás abroncsot is ki lehet fogni alacsony áron. De még mindig ott vannak a középkategóriás és a budget-kategóriás abroncsok. Utóbbiakból egyre több jelenik meg a piacon. 

  Tovább
 • Pirelli nyári gumi – a környezetkímélő Cinturato termékcsalád
  Pirelli nyári gumi – a környezetkímélő Cinturato termékcsalád
  45 megtekintés

  A Pirelli nyári gumik Cinturato családjának tagjai mind környezetkímélők és kényelmes vezetési élményt tesznek lehetővé. A Pirelli egy olasz gumimárka, ma már több mint százhatvan országban vannak jelen és több mint tízezer embert foglalkoztatnak. A Pirelli abroncsai a versenysportokban is népszerűek, az itt megszülető fejlesztések pedig sorra megjelennek a hétköznapi használatra szánt abroncsokban is.

  Tovább
Showing 1 to 12 of 12 (1 Page)
Blog menü

Gumiabroncs blog

+36-30/900-5354