Kategória:"2021"

 • Continental AllSeasonContact – egy tökéletes gumi mind a négy évszakra!
  Continental AllSeasonContact – egy tökéletes gumi mind a négy évszakra!
  410 megtekintés

  Az AllSeasonContact a második legnépszerűbb négyévszakos gumiabroncs a piacon, és riválisa a Michelin CrossClimate-nek. Nagyon hatékonyan ötvözi a jó téli és nyári teljesítményeket, ráadásul a kategóriájában a legjobb gördülési ellenállással rendelkezik.  

  Tovább
 • Bridgestone Weather Control A005 EVO négyévszakos gumival élmény a vezetés!
  Bridgestone Weather Control A005 EVO négyévszakos gumival élmény a vezetés!
  268 megtekintés

  A Weather Control A005 EVO a kategóriájában a legjobb EU-szintű „A” -osztályú nedves tapadással biztosítja a kiemelkedő irányíthatóságot csapadékos körülmények között, és mindezt anélkül, hogy kompromisszumot jelentene a kopási élettartamban. Az elődhöz, a Weather Control A005-höz hasonlóan a Bridgestone Weather Control A005 EVO-t is úgy tervezték, hogy egész évben irányítást, biztonságot és kényelmet biztosítson - de úgy tökéletesítették, hogy további előnyöket nyújtson.

  Tovább
 • A Vredestein Quatrac 5 nem hagyományos négyévszakos gumi!
  A Vredestein Quatrac 5 nem hagyományos négyévszakos gumi!
  447 megtekintés

  A négyévszakos gumik manapság nélkülözhetetlenek a személyautók számára, hiszen kiváló tapadást és fékezést ígérnek, akárcsak a Quatrac 5 abroncs a legsokoldalúbb a különböző időjárási körülmények között, beleértve a perzselő-forró nyarat és a havas-jeges téli útviszonyokat is. Sok tapasztalt autóvezető azonban kompromisszumnak tekinti ezeket az abroncsokat, és jogosan. Az évszakos gumiabroncsok közel sem olyan strapabírók mint a nyári autógumik, de legalább teljesen biztonságosak és...

  Tovább
 • Megbízhatóság egész évben: Semperit AllSeason-Grip!
  Megbízhatóság egész évben: Semperit AllSeason-Grip!
  193 megtekintés

  Egy biztos, az évszakok folyamatosan változnak, és ezzel együtt az időjárás kiszámíthatatlan, ezért, ha olyan gumiabroncsot keresünk, amely jól bírja a strapát, akkor az AllSeason-Grip ideális választás lehet. Fogalmazhatunk úgy is, hogy az „all-in-one” (mindent egyben) szellemében a négyévszakos gumi biztonságot nyújt minden évszakban. Akár száraz, esős vagy havas utakkal találkozunk – az abroncs sokoldalú kialakítása segít minden kedvezőtlen vezetési körülmény kezelésében. Az alábbiakban...

  Tovább
 • A Pirelli Cinturato All Season SF2 négyévszakos gumival egész évben biztonságban vagyunk!
  A Pirelli Cinturato All Season SF2 négyévszakos gumival egész évben biztonságban vagyunk!
  114 megtekintés

  Az új Cinturato All Season SF  2 ideális választás azok számára, akik egy teljesen új mobilitási alternatívára vágynak. Az új generációs négyévszakos autógumit úgy alakították ki, hogy városi használat alkalmával és túrázáskor egyaránt kimagasló teljesítményt nyújtson, különös figyelemmel – mindenféle útviszonyok és futásteljesítmény mellett – a biztonságos közlekedésre.

  Tovább
 • Michelin Pilot Alpin 5 a kifogástalan irányíthatóságért!
  Michelin Pilot Alpin 5 a kifogástalan irányíthatóságért!
  126 megtekintés

  A Pilot Alpin 5 gumiabroncsot úgy fejlesztették ki, hogy kielégítse a járművek lelkes vezetőinek igényeit, akik nem akarják, hogy a téli körülmények megakadályozzák őket abban, hogy egész évben élvezzék a biztonságos közlekedést. Az alábbiakban összefoglaltuk a népszerű márka téli modelljének legfontosabb tulajdonságait.

  Tovább
 • A Hankook Kinergy 4S2 négyévszakos gumival minden évszakban élmény közlekedni!
  A Hankook Kinergy 4S2 négyévszakos gumival minden évszakban élmény közlekedni!
  121 megtekintés

  A négyévszakos - mint például a Kinergy 4S2 - autógumikkal rendelkező közép-európai autóvezetők több mint fele a kényelme érdekében választja őket, mivel ezeket nem szükséges évente kétszer cserélni. A hatékony tapadás és a jó kopásállóság a két legfontosabb tulajdonság, amelyet a járműtulajdonosok maximálisan elvárnak egy ilyen abroncstól.

  Tovább
 • Goodyear UltraGrip Performance + gumi, új innovatív technológiával az extrém hideg ellen!
  Goodyear UltraGrip Performance + gumi, új innovatív technológiával az extrém hideg ellen!
  82 megtekintés

  A cég díjnyertes téli gumiabroncs-sorozatát, az UltraGrip palettát teljes frissítéssel ruházta fel, ez jellemző a Goodyear UltraGrip Performance + modellre is. Ennek eredményeként nagy teljesítményű járművek, a kisebb városi személygépkocsik csúcsminőségű téli teljesítményt érhetnek el a hatékony abroncsok segítségével.

  Tovább
 • Miért érdemes a Yokohama V906 téli gumit választani?
  Miért érdemes a Yokohama V906 téli gumit választani?
  108 megtekintés

  A Yokohama V906 téli gumi a Yokohama V905 továbbfejlesztett változata. A cég 2020 márciusában jelentette be, hogy érkezik az új széria Európába is. A Yokohama eddig is a prémium kategóriás abroncsairól volt ismert legyen szó autókról vagy motorokról. A cég jelentős hírnevet szerzett már az autó és motor versenysportban is. A Yokohama név már önmagában garantálja a jó minőséget. A Yokohama V906 téli gumi is ehhez mérten lett kifejlesztve. Elődje, a BluEarth*Winter V905 is az „Erőteljes...

  Tovább
 • Slágerabroncs a jövő téli szezonra: WinterContact™ TS 870 P
  Slágerabroncs a jövő téli szezonra: WinterContact™ TS 870 P
  177 megtekintés

  A Continental már most gondol a téli szezonra. Az autósok pedig ennek csak örülhetnek, hiszen akár már el is kezdhetjük a készülődést így, hogy a nyári szezon előtt esedékes gumicserét remélhetőleg már mindenki elintézte.

  Tovább
 • Viták az abroncs profilmélységéről – kinek van igaza?
  Viták az abroncs profilmélységéről – kinek van igaza?
  107 megtekintés

  A Michelin elutasítja a gumiabroncsipar egyes résztvevőinek felszólítását, hogy a legalacsonyabb törvényszerű mintázatmélységet 1,6 mm-ről 3 mm-re növeljék a jövőben. A gyártó szerint nincs összefüggés az 1,6 mm-es futófelület-mélység és a növekvő balesetek előfordulása között. Ezenkívül a gumiabroncsok 3 mm-es profilmélységének változtatása költségesebb lenne és nagyban növelné a szén-dioxid kibocsátást is. Mi akkor a teendő? Alábbi összeállításunkban erre a problémára kerestük a megoldást.

  Tovább
 • Tavaszi gumicsere előtt áll? Ne feledkezzen meg a futóműről sem!
  Tavaszi gumicsere előtt áll? Ne feledkezzen meg a futóműről sem!
  171 megtekintés

  Amikor elérkezik az autógumi tavaszi, illetve téli cseréjének az ideje, érdemes egy füst alatt a futómű beállítást is elvégezni. De mit is jelent ez pontosan, és miért is olyan lényeges? A magyar útviszonyok sokszor nem a legjobbak, rengeteg kátyú, a gödör és az úthiba, melyek mind komoly megterhelést jelenthetnek a gépjárművek futóművei számára. Emellett még a tapasztalt sofőrök esetén is előfordulhat olyan eset, hogy felszaladnak a padkára, vagy nekiütköznek a járdaszegélynek. Ezek az...

  Tovább
Showing 1 to 12 of 17 (2 Pages)
Blog menü

Gumiabroncs blog

+36-30/900-5354