Címke:"Bridgestone"

 • Ha szereti autóját és a száguldást, akkor a Bridgestone új nyári gumija tökéletes választás!
  Ha szereti autóját és a száguldást, akkor a Bridgestone új nyári gumija tökéletes választás!
  236 megtekintés

  A Bridgestone, a fejlett megoldások és a fenntartható mobilitás globális vezetője, megalkotta csúcsminőségű, rendkívül nagy teljesítményű gumiabroncsát: a Bridgestone Potenza Sportot.

  Tovább
 • Új Európai Uniós autógumi címkézési eljárás mire kell odafigyelni a használata során?
  Új Európai Uniós autógumi címkézési eljárás mire kell odafigyelni a használata során?
  475 megtekintés

  Az 1222/2009 / EU európai parlamenti és tanácsi rendelet előírja, hogy minden 2012 június után gyártott és 2012 novemberétől az EU-ban értékesített gumiabroncsot matricával vagy címkével kell ellátni az értékesítési helyen. Ez a címke három fontos szempontról nyújt információkat, amelyek a gumiabroncsok teljesítményének felmérését szolgálják: Nedves tapadás, üzemanyag-hatékonyság és külső zaj.

  Tovább
 • Az Auto Motor und Sport 2019-es SUV nyári gumi tesztje
  Az Auto Motor und Sport 2019-es SUV nyári gumi tesztje
  219 megtekintés

  A 2019-es Auto Motor und Sport autós magazin nyári gumi tesztje tizenegy crossover, SUV gumiabroncsot tesztelt 215/55 R17 méretben. Bár nem ez a legtöbbet vásárolt méret jelenleg Európában, ettől függetlenül például olyan kedvelt típusokon használják, mint az Opel Mokka, a Skoda Karoq, a Seat Ateca, a Hyundai Kona és az Audi Q2, és mindazonáltal úgy tűnik, hogy ezen kisebb SUV típusok eladási számai is meglehetősen növekednek.

  Tovább
 • A 2019-es ADAC nyári gumi teszt 2. helyezettje a Vredestein Sportrac 5
  A 2019-es ADAC nyári gumi teszt 2. helyezettje a Vredestein Sportrac 5
  560 megtekintés

  Az egyik legvártabb nyári gumi tesztet minden évben az ADAC német autóklub szolgáltatja az európai autósok számára, az ebben az évben a 185 65 R15-ös méretben elvégzett vizsgálatokon az előkelő második helyet szerezte meg a kedvezőbb árú középkategóriás Vredestein Sportrac 5 nyári gumi, egyetlen tized ponttal maradva csak el az első helyet megszerző drágább prémium Bridgestone Turanza T005 nyári abroncshoz képest.

  Tovább
 • Az AutoBild 2019-es nyári gumi tesztjének 2. helyezettje a Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5
  Az AutoBild 2019-es nyári gumi tesztjének 2. helyezettje a Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5
  298 megtekintés

  A német autós magazin 53 különböző népszerű gumimárkát vásárolt be a 225 45 R17-es méretből, ezt a viszonylag nagy számot redukálta le 20 darabra oly módon, hogy száraz és nedves fékteszteknek vetették alá mindegyik nyári gumit, majd csak a legjobb húszat engedték tovább az alapos tesztelésre. Idén a győztes a Michelin Pilot Sport 4 lett, de nagyon szoros eredménnyel követte a Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 nyári gumi. Nézzük most át a Goodyear teszt eredményeit.

  Tovább
 • Bridgestone Turanza T005 nyári gumi kiváló nedves és száraz teljesítményekkel
  Bridgestone Turanza T005 nyári gumi kiváló nedves és száraz teljesítményekkel
  268 megtekintés

  A japán prémium gyártó egyik legújabb nyári abroncsa, a Bridgestone Turanza T005 győztesen került ki a 2019-es ADAC nyári gumi tesztről a 185/65 R15 H méretben. Az új Turanza T005 nyári gumi is a Bridgestone új koncepciója mentén lett megtervezve, miszerint fogjunk úgy hozzá egy új abroncs kifejlesztéséhez, hogy először kérdezzük meg az autósokat, hogy végül is mit várnak el egy jó gumiabroncstól. A beérkező válaszok alapján a járművezetők többsége többek között: nagyfokú biztonságot vár egy...

  Tovább
 • A 2019-es ADAC nyári gumi teszt a 185/65 R15-es méretben
  A 2019-es ADAC nyári gumi teszt a 185/65 R15-es méretben
  730 megtekintés

  Idén nyáron is elvégezte nyári gumi tesztjeit Európa legnagyobb autóklubja, a német ADAC, és mint már megszokott, most is két méretet teszteltek. A 185/65 R15 a kisautók. a a kompaktok méretében és a 215/65 R16 a furgonok, kisteherautók, kisbuszok méretében. Az autóklub a bevezetőben kiemeli, hogy különösen a kisebbik méretben folytatódott a pár éve már megfigyelhető trend, miszerint a másodlagos, illetve középkategóriás márkák több drágább prémium nyári gumit utasítottak maguk mögé kiváló...

  Tovább
 • A Bridgestone Potenza S001 nyári gumi
  A Bridgestone Potenza S001 nyári gumi
  179 megtekintés

  A Bridgestone egy 1931-ben, a távoli Japánban alapított gumiabroncs gyártó vállalat, amely az évtizedek alatt a világ egyik legjobb és legismertebb cégévé vált az iparnak, aminek köszönhetően világszerte közel 180 gyárban készülnek a prémium minőségű termékek. Ennek megfelelően többek között Magyarországon is található Bridgestone gyárat, egészen pontosan Tatabányán, ahol a japán és a magyar precizitás összefonódásának fényében készülnek a legjobb minőségű abroncsok.

  Tovább
 • Az RF-es gumik tulajdonságai
  Az RF-es gumik tulajdonságai
  474 megtekintés

  Nem egyszerű megmagyarázni az RF-es gumik tulajdonságait, hiszen sok esetben az emberek még az alap dolgokkal sincsenek tisztában. Pedig nagyon fontos lenne, hogy ismerjük az abroncsokat, ismerjük valamilyen szinten az abroncsok jelöléseit, vagy legalábbis tudjuk azt, hogy hol lehet ennek utánanézni, hol lehet erről megbízható információkat szerezni akkor, amikor épp szükség lesz rá.

  Tovább
 • Defekttűrő téli gumi technológiák a Michelintől és a Bridgestone-tól
  Defekttűrő téli gumi technológiák a Michelintől és a Bridgestone-tól
  101 megtekintés

  A defekttűrő téli gumik a jövőben minden eddiginél komolyabb figyelmet kapnak majd az iparágtól, ami elsődlegesen annak köszönhető, hogy a biztonságot nemcsak a jó tapadással lehet elérni, illetve fokozni, hanem azzal is, ha egy abroncs megfelelő biztonságot garantál a defekttel és a sérülésekkel szemben.

  Tovább
 • 225/45 R17 téli gumi tesztek – a Continental és az Uniroyal a nyertes
  0 megtekintés

  Fontos dolog tesztelni az abroncsokat, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy milyen gumiabroncsot visel a kerekünk. Talán ez most kissé furcsán hangzik, pedig nem hiába csinálnak minden évben több tesztet is, amelyeken az abroncsok teljesítményét különféle szempontok és tulajdonságok alapján vizsgálják. Így volt ez a 225/45 R17 téli gumi...

  Tovább
 • A legjobb 185/60 R14 téli gumi minták
  A legjobb 185/60 R14 téli gumi minták
  320 megtekintés

  Elsősorban a személyautókra készülnek 185/60 R14 téli gumi méretben abroncsok, amelyekről azt érdemes tudni, hogy mivel főleg a régebbi kisautók mérete ez, inkább az olcsóbb gumik fogynak belőlük. Ez az oka annak, hogy a gyártók is inkább már arra koncentrálnak, hogy olcsóak maradjanak a gumik, de kissé jobb minőséget tudjanak felmutatni minden egyes új mintázatban. Vannak természetesen azért különbségek az árakban és ez nem is azt jelenti, hogy ne lenne megtalálható prémium kategóriás termék...

  Tovább
Showing 1 to 12 of 39 (4 Pages)
Blog menü

Gumiabroncs blog

+36-30/900-5354