Süti beállítások

Új év, új abroncsok a Michelintől

2022/12/12
Gumiabroncs hírek
Három újdonsággal is előrukkolt az abroncsgyártó óriás a 2022-es szezonra. A január két újdonsággal indult, a Michelin Pilot Sport 5 és a Michelin Primacy 4+ a személyautók számára jelent ideális választás, míg egy négyévszakos abroncs is várható márciusra, ami a Crossclimate Camping nevet kapta és a lakóautók számára készült. Hogy mit is tudnak ezek az abroncsok? A Michelintől már megszokott minőséget, tartósságot garantálják, jobb tapadást, gyorsulást, fékezhetőséget. Élményt és biztonságot, hosszú időn át.

Három újdonsággal is előrukkolt az abroncsgyártó óriás a 2022-es szezonra. A január két újdonsággal indult, a Michelin Pilot Sport 5 és a Michelin Primacy 4+ a személyautók számára jelent ideális választás, míg egy négyévszakos abroncs is várható márciusra, ami a Crossclimate Camping nevet kapta és a lakóautók számára készült. Hogy mit is tudnak ezek az abroncsok? A Michelintől már megszokott minőséget, tartósságot garantálják, jobb tapadást, gyorsulást, fékezhetőséget. Élményt és biztonságot, hosszú időn át.

Nedves úton is kiválóan teljesít a Michelin Primacy 4+

Ez az abroncs gyorsan és hatékonyan vezeti ki a vizet a gumi felületéről, a mintázatát úgy alakították ki, hogy a hosszanti csatornák megoldják a víz-problémát, csökkentve ezzel a vízen felúszás kockázatát. A nyár is tartogat meglepetéseket az úton lévőknek és fontos, hogy egy nyári gumival is bátran el lehessen indulni még akkor is, ha heves esőzésekre van kilátás. A nedves úton is jól fékezhető ez az abroncs és a precíz irányíthatóság is garantált. Emellett a Primacy 4+ egy csendes abroncs, ami szintén előny és fontos szempont lehet a választásnál.

Ideális választás azoknak, akik tartós, megbízható abroncsot keresnek. Olyan nyári gumit, ami teljes élettartama alatt ugyanazt a teljesítményt nyújtja. Önfiatalító keverékével a Primacy 4+ pontosan ilyen abroncs. Ahogy egy abroncs elkezd kopni, úgy válik egyre merevebbé a futófelülete, ezt azonban kompenzálja az alsó, rugalmasabb betét. Így fiatalítva meg az abroncsot a kopás teljes időtartama alatt. A kopás egyébként is egyenletes, hisz a MaxTouch technológiának köszönhetően gyorsulás, fékezés és kanyarodás közben egyenletesen oszlik el az erő a futófelületen.

A Michelin Pilot Sport 5-tel élmény a vezetés

Ez már az ötödik generációs Pilot Sport abroncs, ami minden olyan újítást magában foglal, melynek köszönhetően igazán megbízhatóvá, tartóssá vált, garantálva a kényelmes vezetési élményt is. Jól kormányozható, jól fékezhető, remekül gyorsul, sportos és nagy teljesítményű autók számára ideális választás.

A Dynamic Response technológia lehetővé teszi a magas szintű reagálást, a pontos, precíz kormányozhatóságot. Aminek igen nagy szerepe van a közlekedésben, gondoljunk csak a hirtelen fékezésre, gyorsításra, vagy épp a manőverezésre. Aki sportos, nagy teljesítményű autót vezet, fontos, hogy az abroncs képes legyen az autó teljesítményét úgymond kiszolgálni. Hisz hiába a sportos vezetés, ha az abroncs nem úgy reagál a különböző szituációkban. A gumiabroncs minősége nagyon fontos nyáron is, hisz az autó mindössze négy tenyérnyi felületen érintkezik az útfelülettel, ezen múlik az életünk.

A Pilot Sport 5 egy nagy teljesítményű nyári gumi, ami teljes élettartama alatt ugyanazt a teljesítmény nyújtja. A hosszú élettartamhoz hozzájárul a MaxTouch technológia is, aminek köszönhetően az abroncs mindig a lehető legnagyobb felületen érintkezik az úttal, az érintkezési felületen pedig arányosan oszlik el az erő.

Nem csak anyagösszetételében, mintázatában is igazodik a nyári kihívásokhoz, és lehetővé teszi, hogy kihasználjuk autónk teljesítményét. Fékezési teljesítménye száraz és nedves úton is kiváló. Ezt a kialakításának köszönheti, a belső oldalon nagy méretű árkok és a megnövelt számú csatornák gondoskodnak a nagy vonóerőről és a nedves úton való kiemelkedő tapadásról. A külső mintázaton pedig a merev gumiblokkok járulnak hozzá a száraz úton való tapadáshoz és fékhatáshoz. A Michelin Pilot Sport 5 kitűnő választás lehet azoknak, akik nagy teljesítményű, sportos autójuk számára keresnek prémium kategóriás nyári gumit.

Lakóautók télen-nyáron

Megerősített oldalfallal, kopásálló gumikeverékkel és megannyi újdonsággal lép piacra márciusban a lakóautók számára kifejlesztett négyévszakos abroncs, a Michelin Crossclimate Camping. A Michelin Agilis Camping utódja, ami megújult külsővel és tulajdonságokkal érkezik. Egész évben használható, télen és nyáron egyaránt, minden évszakban megállja a helyét, megfelel a kihívásoknak. Hogy hogyan?

A vizes úton való tapadása kiváló, A-kategóriás, tehát a legjobb. A havon, nedves, latyakos úton is jól tapad, télen is bátran használható, jól fékezhető, nem csúszkál. A száraz úton is jól teljesít ez az abroncs, rövid fékúttal és stabilitással. A hosszú élettartam is garantált, csakúgy, mint a Michelin többi abroncsa esetében. A lakóautók számára kifejlesztett négyévszakos abroncs megerősített szerkezetének köszönhetően a hosszan tartó parkolás sem okoz problémákat a szerkezetben, élettartamban. Kopásálló keverékével pedig szintén az élettartamát növelték meg. Emellett az oldalsó falát is megerősítették, hogy a padkák se jelentsenek veszélyt. A Michelin Crossclimate Camping négyévszakos abroncs kiváló választás lehet azoknak, akik lakóautóval járják a világot, akik számára fontos a prémium minőség és a hosszú élettartam. És persze az is, hogy az abroncs minden évszakban, minden útfelületen biztonságos legyen. Így válik a lakóautózás valódi élménnyé.

Iratkozz fel hírlevelünkre
newsletter_icon
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj az akcióinkról és újdonságainkról!
Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót