Süti beállítások

Tekintsük meg az Auchan téli gumi kínálatát – A kiváló ár-érték aránnyal rendelkező Debica gumik idén is kikerülnek a polcokra!

2022/12/12
Gumiabroncs hírek

Az ősz közeledtével a legfrissebb katalógusokban megjelennek az őszi szezonális termékek, többek között azt is megtekinthetjük, hogy milyen lesz az Auchan téli gumi kínálata az idei évben.

Bár a szakemberek rendszeresen kihangsúlyozzák azt, hogy mennyire sok minden függhet azon, hogy milyen abroncsokkal indulunk útnak, mégis sajnos gyakori, hogy télen is a fennmaradt nyárigumikkal indulnak el az autósok. A téligumi anyaga olyan speciális összetétellel lett előállítva, hogy a nyárigumikkal ellentétben, ezek még a zord időjárási viszonyok között is megtudják állni a helyüket.

Az ősz közeledtével a legfrissebb katalógusokban megjelennek az őszi szezonális termékek, többek között azt is megtekinthetjük, hogy milyen lesz az Auchan téli gumi kínálata az idei évben.

Bár a szakemberek rendszeresen kihangsúlyozzák azt, hogy mennyire sok minden függhet azon, hogy milyen abroncsokkal indulunk útnak, mégis sajnos gyakori, hogy télen is a fennmaradt nyárigumikkal indulnak el az autósok.

A téligumi anyaga olyan speciális összetétellel lett előállítva, hogy a nyárigumikkal ellentétben, ezek még a zord időjárási viszonyok között is megtudják állni a helyüket.

Hogyan lettek speciálisan kialakítva a legkorszerűbb téli gumiabroncsok?

A különböző márkájú, és típusú abroncsok eltérő arányban tartalmaznak tapadássegítő anyagokat, öregedésgátlókat, gyorsítókat, illetve töltőanyagokat is.

Ezeknek az anyagoknak tudható be az, hogy a téli gumiabroncsok valóban erősek, strapabíróak, és biztonságos vezetést tudnak nyújtani még csúszós útfelületen is. A szilika azért nagyon jó dolog az abroncsgyártásban, mert gyártás során az abroncs olyan fontos tulajdonságait tudják feljavítani vele, mely hozzájárul a tapadási és fékezési tulajdonságokhoz is.

Ennek köszönhetően a gumianyag nem lesz rugalmatlan és rideg még nagyon alacsony hőmérsékleten sem.

Speciális kialakításának köszönhetően a mai, innovatív eljárással gyártott abroncsok kiváló fékezési és tapadási tulajdonságokkal rendelkeznek, az alacsony zajszint pedig még inkább hozzájárul a komfortos vezetéshez. Az abroncs futófelületén kialakított mintázat is lehetővé teszi azt is, hogy a guminak kiváló legyen a vízelvezető képessége.

Mikor kell átnéznünk az Auchan téli gumi kínálatát, mikor is van szükségünk téligumira?

A téli gumiabroncsok esetében van egy általános szabály, melyet jó szem előtt tartani abban az esetben, ha viszonylag sokat ülünk a volán mögött, és elkezdett lehűlni az időjárás.

Jó tudni azt, hogy 7 Celsius fok alatti környezeti hőmérsékleten már egyáltalán nem biztonságos az eddig használt nyári abroncsokkal útnak indulunk, hiszen ezek ilyenkor már elkezdhetnek veszíteni rugalmasságukból, megkeményedhetnek, ez pedig azt okozhatja, hogy a gumi veszíteni fog a tapadásából, így a jeges és csúszós útfelületen balesetveszélyes is lehet a használatuk.

Ideális megoldás, a stabil és biztonságos közlekedés érdekében téligumit vásárolnunk a leghidegebb hónapokra. Az Auchan téli gumi választéka az ősz első hetei során rendszerint kikerül a polcokra, az aktuális kínálatról, és az árakról pedig mindig a legújabb katalógusból tudunk informálódni.

Nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a téli gumik beszerzését, hiszen könnyen lehet, hogy ilyenkor már kisebb lesz a választék, és bár az Auchan dolgozói folyamatosan pótolják a polcokra kikerülő téli gumikat, mégis előfordulhat az, hogy az autónkra szükséges abroncsméretben nem fogunk gumit találni. A szakemberek szerint érdemes már az ősz folyamán megvásárolni a szükséges abroncsot, és jó, ha már ekkor időpontot kérünk a gumisnál a gumicserére.

Az abroncsok között szerencsére találhatunk olyat is, mely kiváló minőséggel, és remek tulajdonságokkal tudja biztosítani a stabil vezetést a téli szezonban, sok gyártó ennek ellenére mindent megtesz, hogy kedvező áron kínálja termékeit. Ilyen kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik a Hankook , a Firestone illetve a Debica márka is, melyek várhatóan megjelennek az idei szezonban is az Auchan téli gumi választékai között.

Mit tudnak az Auchan téligumijai, ismerjük meg közelebbről a Debica márkát

A Debica a Goodyear csoport kedvező áron megtalálható abroncsmárkája, mely eredetileg Lengyelországból származik.

Lengyelország területein napjainkban a piacvezető gumiabroncsgyártójának számít, népszerűsége pedig töretlen. A kiváló ár-érték aránnyal rendelkező termékeit Magyarország területein is megtudjuk vásárolni. Gumijai tökéletesen illeszkednek a legmagasabb piaci elvárásoknak, illetve az időjárási viszonyoknak egyaránt. A rendkívül kedvező áron megvásárolható Debica gumik megbízhatóságát, és minőségét a Goodyear márkanév tudja alátámasztani.

A Debica téligumi kínálata igazán széles, termékei között különböző abroncsmérettel rendelkező gumikat tudunk megvásárolni akár személygépkocsik, akár haszongépjárművek számára. Termékeire a gyártó 3 év vásárlástól számított garanciát is vállal. Az egyik legnépszerűbb szezonális abroncsa a Debica Frigo, mely speciális mintázata miatt remekül tud tapadni még a jeges, és havas útfelületekhez is, emellett kiegyensúlyozott menetteljesítményt tud nyújtani még téli viszonyok mellett.

Ez a téligumi egy gazdaságos megoldást jelenthet az olyan járművek esetében, melyek kisebb teljesítménnyel rendelkeznek. Hosszúélettartama, és kiváló vonóereje miatt még a havas úttesten is magabiztosan közlekedhetünk vele.

Ha remek minőséggel rendelkező szezonális abroncsot szeretnénk vásárolni, mindenképpen tekintsük át a Auchan téli gumi kínálatát, hogy a lehető legnagyobb biztonságban tudjuk közlekedni autónkkal még a hidegebb hónapokban is.

Iratkozz fel hírlevelünkre
newsletter_icon
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj az akcióinkról és újdonságainkról!
Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót