Süti beállítások

Szegecselt téligumi a még jobb jeges tapadás érdekében

2022/12/12
Gumiabroncs hírek
A Discoverer M + S téligumi típust úgy tervezték, hogy fokozott szintű tapadást és úttartást nyújtson a havas, jeges és egyéb rideg téli útviszonyok közötti közlekedés során. Az abroncs futófelületén több tucat szegecs segíti a nagyon csúszós felületeken való biztonságos haladást, a kifejlesztése során odafigyeltek arra, hogy ezt a nagy teljesítményű téli abroncsot SUV autókra, pickupokra, crossoverekre, és haszongépjárművekre is fel lehessen szerelni, és ezekkel a járművekkel a legnehezebb és legcsúszósabb téli időjárás során is tovább lehessen közlekedni. Azonban arra oda kell figyelni, hogy a szegecsek a csupasz aszfalttal lehetőleg soha ne érintkezzenek.

Firestone Winterforce

Firestone Winterforce téli gumiA kupék, szedánok és furgonok számára ajánlott szegecselt téligumi futófelülete speciális vegyületű agresszív irányított mintázatot kapott, melyen a blokkok és a lamellák remek tapadást biztosítanak a száraz, nedves és havas útfelületeken. A középső rész és a vállblokkok öntött szegecsekkel vannak ellátva, hogy javítsák a gumiabroncs jeges tapadását.



General Tire Altimax Arctic

General Tire Altimax Arctic téli gumiA szedánok, furgonok, kisteherautók és crossoverek számára tervezett szegecselt téli abroncs kiváló szintű tapadást nyújt alacsony hőmérsékleten, és a futófelületébe öntött vátakozó elhelyezésű fém szegecsekkel a teljesen eljegesedett felületű utakon is megbízható vezethetőséget biztosít a jármű vezetője számára. A gumiabroncs belső szerkezete iker acélöveken nyugszik, és maximális stabilitást biztosít.




Goodyear Ultra Grip Winter

Goodyear Ultra Grip Winter téli gumiA kompaktok, szedénok, furgonok, crossoverek és sport haszongépjárművek számára is ajánlott szegecselt Goodyear téligumi kiváló tapadást nyújt a nagyobb mínuszokban is, és a futófeklület bordáiba öntött szegecsek hivatottak arra, hogy a jármű a keményre döngölt havon, illetve az eljegesedett úttesten is biztonságosan vezethető legyen. Az erős vállblokkok kiemelkedő stabilitást adnak száraz utakon, a lamellák a csúszósabb útszakaszokon fejtik ki pozitív hatásukat.




Pirelli Winter Carving

Pirelli Winter Carving téli gumiEzt a szegecselt radiál téligumit kifejezetten a nagyobb teljesítményekre képes sport autók, szedánok, minibuszok és SUV-ok számára fejlesztette ki a neves olasz gumiabroncs gyártó, a szegecsek egészen magas szintre emelik ennek a téli abroncsnak a tapadását havas és jeges körülmények között. De ettől függetlenül a Winter Craving jól teljesít a nedves ás száraz téli útszakaszokon is. Az irányított mintázat kiemelkedő hatékonysággal képes a megnövekedett csapadékot eltávolítani.






Pirelli Winter Carving Edge Run Flat

Ez az abroncs a Pirellli szegecselt téli abroncsának defekttűrő változata. A téligumi rendelkezik a normál abroncs minden előnyével, és ráadásként defekt esetén a jármű tovább tud menni 80km/h sebességgel 80 kilométer hosszú távon, hogy biztosan elérjen egy szakműhelybe a újabb minőségi abroncs felszerelésére. A forgásirányos futófelület és a lekerekített vállblokkok kiváló aquaplaning ellenállást eredményeznek.

Forrás: http://www.tirerack.com/

Iratkozz fel hírlevelünkre
newsletter_icon
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj az akcióinkról és újdonságainkról!
Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót