Süti beállítások

Slágerabroncs a jövő téli szezonra: WinterContact™ TS 870 P

2022/12/12
Gumiabroncs hírek

A Continental már most gondol a téli szezonra. Az autósok pedig ennek csak örülhetnek, hiszen akár már el is kezdhetjük a készülődést így, hogy a nyári szezon előtt esedékes gumicserét remélhetőleg már mindenki elintézte.

Jelenleg még csak remélhetjük, hogy a 2021/22-es téli szezonban biztonsággal utazhatunk majd országhatáron túlra is, netán a tavaly kimaradt külföldi sítúrákat is bepótolhatjuk. Biztosak csak egy dologban lehetünk: hogy akár belföldi, akár külföldi utazásokat lesz majd lehetőségünk tenni a következő télen, a kocsinkat ehhez a legjobb minőségű téli gumikkal kell felszerelnünk, a biztonságunk és a gondtalan utazás érdekében. A téli gumi vásárlásánakprojektjébe pedig érdemes mihamarabb belevágnunk, ugyanis felelősségteljes döntésnek nézünk elébe. Szerencsére a kínálat már most széles, és jobbnál jobb abroncsok közül válogathatunk.

Milyen gumit válasszunk a 2021/22-es téli szezonra?

A 2021-es téli szezon új slágereinek ígérkező WinterContact™ TS 870, WinterContact™ TS 870 P és WinterExpert új mintázatairól már most látható, hogy ígéretes választékot nyújtanak a következő tél időszakra. A WinterContact™ TS 870 gumi kompakttól a középkategóriáig jelent jó választást, míg a WinterContact™ TS 870 P közép- és felsőkategóriás SUV-okra, illetve sportos szedánokra készül. Nézzük ezek közül a Continental egyik ígéretes modelljét, a WinterContact™ TS 870 P abroncsot!

A Continental téli gumiabroncsainak következő generációját jelentő abroncs az idei évtől kezdődően kerül bevezetésre személyautókra, valamint SUV-okra, ezt 2022/2023-ban követi majd a 2. és 3. szakasz. A gyártás 2021 második negyedévétől kezdődött meg.

WinterContact™ TS 870 P: egy biztonságos és gazdaságos gumiabroncs

A WinterContact™ TS 870 P előnyei közé tartozik, hogy havas, illetve jeges úton is precíz kezelhetőséget biztosít, ami az intelligens lamella- és mintázatkoncepció következménye. Az egyedi tervezésű, frissen bevezetésre kerülő CoolChili™ futófelület-keverék kiváló vízen nyújtott teljesítményt biztosít. Mindemellett további gazdaságossági előnyt jelent, hogy az üzemanyag-fogyasztás is kedvezőbb a WinterContact™ TS 870 P használata esetében, ugyanis az új kialakításnak köszönhetően növekedik a futásteljesítmény, és kedvezőbbé válik a gördülési ellenállás.

Ha tehát szeretnénk a 2021/22-es téli szezonban élvezni az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztáshoz vezető nagy futásteljesítmény és az alacsony gördülési ellenállás nyújtotta előnyöket, akkor határozottan érdemes a WinterContact™ TS 870 P téli gumiabroncsot választanunk. A WinterContact™ TS 870 P abroncs 2021-ben 50-féle cikkszámmal, 3 új UHP méretben, 2 Seal variánssal kerül forgalomba, 16“–21“ felniméretekkel.

Miért a Continental?

Az elismert szakembereket foglalkoztató, népszerű német gumigyártó cég, mely magas árfekvésű minőségi termékeiről ismert, elhivatott aziránt, hogy a legjobb minőségi gumikkal lássa el az autóvezetőket. Ezért folyamatosan szemmel tartja és követi az iparág trendjeit, valamint online képzéseket is kínál viszonteladóinak, akik így még több hasznos információban részesülhetnek az új termékeket, valamint a gumiabroncspiac aktualitásait illetően. Így tehát a következő szezonban is érdemes lesz az ő termékeiket választani.

Iratkozz fel hírlevelünkre
newsletter_icon
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj az akcióinkról és újdonságainkról!
Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót