Süti beállítások

Mit kínál a Bridgestone a téli autózáshoz?

2022/12/12
Gumiabroncs hírek

A téli gumi piac egyik legismertebb és legelismertebb szereplője a német Continental, amely évről-évre szállítja a jobbnál jobb konstrukciókat a vásárlók számára.

A Continental neve világszerte ismerősen cseng az emberek számára. A németek néhány évtized alatt hatalmasra nőttek. Jelenleg a világ 45 országában vannak jelen, és mintegy 160,000 alkalmazott mozgatja a gigavállalatot. Nem csak gumiabroncsokkal, hanem fékrendszerekkel, futómű és haditechnikai elemekkel, adatátviteli megoldásokkal, járműelektronikával és technikai elasztomerekkel is jelen vannak a piacon. A Continental sokrétű tevékenységi köre így nem csak a biztonságra, hanem a környezetvédelemre is kiterjed. Ráadásul néhány éve egy új irányában is nagyon erősen elkezdtek erősödni. Í;gy lehetnek ma már meghatározóak a kommunikációs rendszerek fejlesztésében.

A Continental évről-évre egyre sikeresebb. Erről tanuskodik az a mintegy 26 milliárd eurós forgalom, amelyet például 2010-ben realizáltak.

A Blizzak LM001-es

Ez a Bridgestone új téligumi üdvöskéje, mely meggyőzően teljesít a hideg időjárásban, legyen szó nedves vagy száraz, havas vagy jeges utakról. Különösen a kompakt, a közép és felső kategóriás autók számára ajánlott ez a nagy teljesítményű téli abroncs, mely magas szintű biztonságot nyújt. Az irányított futófelületi mintázat fokozott tapadástandnbsp; és fékezési teljesítményt biztosít a nedves és havas utakon. Magasan az átlag feletti csapadék elvezetési teljesítmény és élettartam.




A Blizzak LM32

Az LM32-es Blizzak egy rendkívül kiegyensúlyozott teljesítményt biztosító téli abroncs, mely kiváló vezetési élményt nyújt a téli útviszonyok mindegyikén, és garantálja a jármű tökéletes kezelhetőségét hóban, jégen, száraz és nedves felületeken. A forgásirányos mintázat kiválóan képes a téli csapadék hatékony eltávolításához, a nagy lamella sűrűségnek köszönhetően a legcsúszósabb útfelületeken is fogást talál. Alacsony gördülési ellenállás sé hosszú élettartam jellemzi.




A Blizzak LM20

A kis és kompakt városi autók kiváló téli társa a LM20-as, mely kiegyensúlyozott menettulajdonságainak köszönhetően a téli száraz és nedves, valamint havas és jeges útviszonyok során is kiszámíthatóan reagál, így a vezetőt soha nem hozza kezelhetetlen helyzetbe. Kifinomult futófelület tervezése és kiegyensúlyozott gumikeverékének köszönhetően nemcsak biztonságos, hanem kényelmes téligumi az LM20-as.

A Blizzak LM22-es

A kiváló minőséget ötvözi a télen nagyon fontos optimális teljesítménnyel. A gumikeverék egy új szilika komponens hozzáadásával készült, mely minden pozitív tulajdonságot még tovább javította. A kiemelkedően merev blokkok kitűnő stabilitást nyújtanak a nagyobb sebességeknél is, kiválóan teljesít a havas kihívásoknál. Rendkívül gazdaságos abroncs alacsony kopásszinttel.

A Blizzak DM V1

A SUV autókra kifejlesztett DM V1 kitűnő tapadást mutat havon és jégen, és rendkívül biztonságos vezethetőséget garantál a csúszós nedves útszakaszokon. Az új 3D-s technológiát alkalmazó téligumi stabilabb kormányozhatóságot biztosít, a különleges mintázatú futófelület többirányú vájatai a téli csapadékkal, a hóval és jéggel is könnyen elbánik. Kevéssé kopó abroncs.

A Blizzak LM80

Kiváló választás a négykerék-hajtású nagyteljesítményű járművek számára. Egyszerre biztost kényelmes haladást és maximális biztonságot. Bármely téli időjárási körülmény is jöjjön, a LM80-as kiegyensúlyozott tapadással halad tovább. Kiváló vízelvezetés és stabil úttartás. Alacsony üzemanyag-fogyasztás.

Bridgestone téli gumik

Iratkozz fel hírlevelünkre
newsletter_icon
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj az akcióinkról és újdonságainkról!
Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót