Megbízhatóság egész évben: Semperit AllSeason-Grip!

114 megtekintés

Az AllSeason-Grip gumiabroncs jellemzői

 

-           Száraz teljesítmény: A kanyarban teljes kontrollt tart a nagy stabilitásnak és a száraz felületen való jó kezelhetőségnek köszönhetően

-           Hóteljesítmény: Megtapasztalhatjuk a megbízható tapadást és a stabil kezelhetőséget gyorsulás és fékezés közben havas utakon

-           Nedves teljesítmény: Esős időjárási viszonyok stabil kezelhetőséggel és rövid féktávolságokkal

 

Ha az út száraz, akkor az új gumiabroncsra jellemző a jó kezelhetőség és a rövid féktávolságok. Ennek következtében a stabilitás mindig garantált, így a vezetés élménnyé válik.

 

Télen bízhatunk az AllSeason-Grip mintázatában a profi tervezésnek köszönhetően. A gumik még a kanyargós utakon is jól megbirkóznak a hóval és stabilan tartják autónkat menet közben. A tökéletesített tapadás tehát a téli viszonyoknál szintén hatékony.

 

Esős időben pedig nyugodtak maradhatunk, hiszen a négyévszakos gumi V alakú kialakításának köszönhetően nagyon jól biztosítja a víz elvezetését, ezáltal a személyautónk biztonságosan tud haladni a kijelölt célunk felé.

 

AllSeason-Grip műszaki paraméterek

 

Az AllSeason-Grip négyévszakos gumiabroncsot úgy fejlesztették ki, hogy megfeleljen a meleg és a hideg évszakokban a magas biztonsági követelményeknek. Száraz úton stabil blokkgeometriája az összekapcsolt V alakú válltömbökkel és az autógumi közepén lévő blokkpánttal rövid féktávolságot, hatékony kanyarodást és nagy kormányzási pontosságot biztosít. A hóval borított utakon az optimális tapadás érdekében kifejlesztett V alakú futófelületi barázdák biztonságos úttartást kínálnak; az AllSeason-Grip közepén található nagy lamellák száma a megfogó élek számát növeli. A V alakú futófelület másik előnye, hogy gyorsabban engedi le a vizet és a havat a futófelület érintkezési területéről. A lamellák és a futófelület blokkok nagyobb stabilitást nyújtanak, ha esőben vezetünk, mivel behatolnak a „vízbe”, hogy további tapadást segítsenek elő.

 

Az úgynevezett téli jelzők a kopásjelzők mellett (az oldalfalon „TWI” jelöléssel) mutatják az Ausztriában előírt négy milliméteres profilmélységet a futófelület barázdáiban lévő hópelyhen keresztül. Az alpesi ország jogszabályi előírásai szerint télen nem szabad olyan téli gumikat felszerelni a járműre, amelyeknél ez az érték alacsonyabb.

 

Honnan származik a Semperit?

 

A Semperit a latin „semper it” szavakból származik, vagyis „mindig működik”. Ezt hangsúlyozzák azzal, hogy folyamatosan fejlesztik a termékeiket a vezetők igényeinek megfelelően, ezért bízik annyi autóvezető ebben a márkában. Semperit AllSeason-Grip: Olyan autógumi, amelyet az emberek szeretnek használni a komfortos vezetés érdekében.

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Inkább ilyen témában olvasnék

 
Kategória: Hírek, Tesztek
Blog menü

Gumiabroncs blog

+36-30/900-5354