Süti beállítások

Kumho nyárigumi teszt

2022/12/12
Gumiabroncs hírek

A Kumho a legújabb gumiabroncs technológiáit vetette be a Mohave AT KL-63 terméke kifejlesztése során, és mint az a Kumho nyárigumi teszt során kiderült, ez az abroncs szinte tökéletesen teljesíti a SUV autók, a sportos haszongépjárművek és terepjárók felfüggesztési igényeit. A Mohave AT KL-63 nyárigumit szinte az egész évben használhatjuk, mintázatának kiképzése és a speciális gumikeverék erre alkalmassá teszi. A Kunho ESCOT Technology csökkenti a futófelület eltávolodását a talajjal való érintkezéstől, így a folytonosan rendelkezésre álló nagyobb tapadó felületek természetesen jobb tapadást, stabilitást a kanyarodások során, és biztonságosabb vezethetőséget tesznek lehetővé.

A Mohave AT KL-63 technológiai jellemzői

A kereszt barázdák és az oldalsó barázdák megnövelt méretei segítenek a jobb tapadás és kezelhetőség megteremtésében a nedves felületeken. Ezek a mély barázdák nagy hatékonysággal képesek a víz evakuálására a tapadó felületek alól, amivel a hydroplaning veszélye minimálisra csökken. A gumiabroncs futófelületén elhelyezett számos lamella és a különleges gumikeverék még az átlagos hóban is képes a kellő vonóerő átadásra.

Az abroncs szilárdságának alapját a két biztonsági acélöv és az arra spirálisan feltekert, megfeszített poliészter szálak sokaságfa adja. Ezek a szerkezeti elemek nagyban növelik a Mohave AT KL-63 stabilitását és tartósságát, amint az a Kumho nyárigumi teszt végzése közben is megfigyelhető volt. A Kumho a futófelületre 80 ezer kilométeres garanciát kínál a szerencsésebb országokban.

A Kumho nyárigumi teszt lényegesebb megfigyelései

Előnyei

  • A vonóerő átadása és a kezelhetőség száraz, nedves és havas felületeken is kiváló.
  • Nagyon jó teljesítményeket mutat kavicson, földutakon és füves felületeken.
  • A kanyarvételi stabilitás és tapadás kiemelkedő.
  • Az abroncs csendes és kényelmesen vezethető.

Hátrányai

A viszonylag sáros és sziklás terepkörülményeket már kevésbé szereti.

Összességében a Kumho nyárigumi teszt vizsgálatai kellemes meglepetéssel zárultak, hiszen egy rendkívül sokoldalúan használható, kiváló tapadási teljesítményeket nyújtó gumiabronccsal találkozhattunk. Az agresszív megjelenésű mintázat nemcsak dizájn elemeket szolgál, kimagasló teljesítményeket produkál nemcsak a nedves és akár havas útszakaszokon, de a átlagosabb terepkörülmények között is remek teljesítményeket nyújt.

A magas építésű autókra gyártott gumiabroncsok egyik legnehezebben teljesíthető igénye a megfelelő kanyarstabilitás biztosítása, de a Kumho nyárigumi teszt is bebizonyította, hogy nem lehetetlen feladat ilyen járművekre kiváló kanyarodási tapadást nyújtó nyárigumit kifejleszteni. Nemcsak hogy jól kanyarodik ez az abroncs, de dinamikusan, élvezettel is vezethető, ami jó hír a sportos vezetést kedvelők számára.

A másik erőssége a Mohave AT KL-63-nak a kivételes menetkomfort biztosítása, ebben a kategóriában nagyon csendes és viszonylag rezgésmentesen vezethető. Az off-road körülmények között a sáros, sziklás terepen mutatott gyengeségeket, de ez nem is egy kizárólagos terepabroncsnak készült.

http://tirereviewsandmore.com

Iratkozz fel hírlevelünkre
newsletter_icon
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj az akcióinkról és újdonságainkról!
Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót