Süti beállítások

Infinity téli gumiabroncsok

2022/12/12
Gumiabroncs hírek

A tandeacute;li gumi piac egyik legismertebb andeacute;s legelismertebb szereplője a nandeacute;met Continental, amely andeacute;vről-andeacute;vre szandaacute;llandiacute;tja a jobbnandaacute;l jobb konstrukciandoacute;kat a vandaacute;sandaacute;rlandoacute;k szandaacute;mandaacute;ra.

A Continental neve vilandaacute;gszerte ismerősen cseng az emberek szandaacute;mandaacute;ra. A nandeacute;metek nandeacute;handaacute;ny andeacute;vtized alatt hatalmasra nőttek. Jelenleg a vilandaacute;g 45 orszandaacute;gandaacute;ban vannak jelen, andeacute;s mintegy 160,000 alkalmazott mozgatja a gigavandaacute;llalatot. Nem csak gumiabroncsokkal, hanem fandeacute;krendszerekkel, futandoacute;mű andeacute;s hatandaacute;stechnikai elemekkel, adatandaacute;tviteli megoldandaacute;sokkal, jandaacute;rműelektronikandaacute;val andeacute;s technikai elasztomerekkel is jelen vannak a piacon. A Continental sokrandeacute;tű tevandeacute;kenysandeacute;gi kandouml;re andiacute;gy nem csak a biztonsandaacute;gra, hanem a kandouml;rnyezetvandeacute;delemre is kiterjed. Randaacute;adandaacute;sul nandeacute;handaacute;ny andeacute;ve egy anduacute;j irandaacute;nyban is nagyon erősen elkezdtek erősandouml;dni. andIacute;gy lehetnek ma mandaacute;r meghatandaacute;rozandoacute;ak a kommunikandaacute;ciandoacute;s rendszerek fejlesztandeacute;sandeacute;ben.

A Continental andeacute;vről-andeacute;vre egyre sikeresebb. Erről tananduacute;skodik az a mintegy 26 milliandaacute;rd eurandoacute;s forgalom, amelyet pandeacute;ldandaacute;ul 2010-ben realizandaacute;ltak.

Infinity Ecosnow SUV

Mint a téligumi nevében is benne foglaltatik, ezt az abroncsok kifejezetten a ma divatos városi terepjárók, a SUV autók számára fejlesztette ki a gyártó, de felhasználható a négykerék-meghajtású járművek számára is. Ez a téli abroncs kiválóan ötvözi a sportos vezethetőséghez szükséges harapós tapadást, és a kellemes utazáshoz elengedhetetlen belső utaskomfortot. A futófelület a jól bevált V-alakú mintázat szerint megtervezett, ez a lehető legjobb megoldás a vízen felúszás veszélyének elkerülésére. A szilika komponenseket tartalmazó gumikeverék kiválóan ellenáll a téli fagyoknak, ezzel biztosított a téli tapadás rugalmassága. Alacsony gördülési ellenállás és hosszabb futásteljesítmény.

Infinity INF-049

Infiniti INF-049 téli gumiFőként középső osztályos autók méretében készül ez a jó minőségű és kedvező árú téli abroncs, melyet a élettartama végéig jól lehet használni a téli körülmények között. Az aszimmetrikus kialakítású futófelületi mintázat a sokoldalúságában mutat kiemelkedőt, a tél bármely útviszonyához jól tud alkalmazkodni, amihez a különös gonddal kikísérletezett szilika vegyületet tartalmazó gumikeverék is hozzásegít, hiszen nem hagyja a gumifelületeket megdermedni, kellő lágyságot tart fenn, hogy a jó minőségű tapadás az alacsonyabb hőmérsékleteken is biztosítva legyen. A csipkézett kontúrú lamellák kiválóan tapadnak a csúszósabb, jeges és letaposott hóval borított útszakaszokon. Kellően komfortos, de sportosan is vezethető téligumi.


Infinity INF-059

Infiniti INF-059 téli gumiKiváló kezelhetőséget nyújtó téligumi az INF-059, melynek legnagyobb előnyei a havas és a téli száraz aszfalton jönnek elő. Az alacsony gördülési ellenállásának köszönhetően az abroncs kevés üzemanyagot használ fel és az élettartama is hosszabb az átlagostól. A futófelület aszimmetrikus mintázatot kapott, mellyel a tél több tényezőjéhez tud jól alkalmazkodni. A blokkokban több irányú és csipkézett szélű lamellák biztosítják, hogy a jármű a csúszósabb szakaszokon is megfelelő tapadással haladhasson tovább.


Iratkozz fel hírlevelünkre
newsletter_icon
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj az akcióinkról és újdonságainkról!
Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót