Süti beállítások

Hankook a biztonság és a megfizethetőség szolgálatában

2022/12/12
Gumiabroncs hírek

A téli gumik cseréje már nem várathat sokáig magára, ezért nagyon fontos, hogy időben rendelkezésre álljon a minden szempontból megfelelő szett. Legtöbben szeretnénk olcsón megúszni az évszakváltáskor aktuálissá váló gumicserét, de a minőségről sem érdemes lemondani ennek érdekében. Az olcsó Hankook téligumi remek alternatívát jelenthet akkor, ha kimagasló minőséget szeretnénk kapni a pénzünkért, de ugyanakkor a megfizethetőség sem elhanyagolható szempont. A szakemberek minden évben hangsúlyozzák, hogy a gumicserén tulajdonképpen a biztonságos közlekedés múlhat. Ha tehát tartósan hét fok alá süllyed a hőmérséklet, akkor mindenképp gondoskodni kell a cseréről. Nézzük, miért érdemes a világhírű Hankook márka mellett letenni a voksot akkor is, ha a télre való felkészülésről van szó!

Megbízható minőség elérhető áron

A téligumik piacán a Hankook egyedülálló helyet foglal el, hiszen elérhető áron kínál kimagasló minőséget. A márka kiemelt figyelmet fordít arra, hogy folyamatosan megfeleljen a piaci követelményeknek, ezért öt országban működtet kutatási-fejlesztési részleget. Szakemberei azon munkálkodnak, hogy sikerüljön a cég által küldetésnek tartott Kontroll Technology koncepcióját minél teljesebben megvalósítani.

Kontroll Technology: cél a kiváló vezetési élmény

A sokat emlegetett koncepció négy pilléren alapszik, melyek együttesen valósulnak meg a Hankook gumi esetében. A környezetvédelem, a biztonság, a kényelem és a teljesítmény mellett a vezetési élmény sem elhanyagolható, s a területen a márka kiválóan teljesít. A téli útviszonyok között a téligumira fokozott terhelés hárul. A kapcsolatot a gépjármű és az aszfalt között a gumi teremti meg. Korántsem elhanyagolható tehát, hogy milyen színvonalat képvisel az. Ezzel a fejlesztési részleg szakemberei is tisztában vannak, és igyekeznek évről-évre színvonalasabb abroncsokkal kijönni.

Olcsó Hankook téligumi: megéri az árát!

olcsó Hankook téligumiAmint a hőmérséklet tartósan hét fok alá süllyed, mindenképpen gondoskodni kell a gumicseréről. Az olcsó Hankook téligumi merőben más kialakítással bír, mint a nyári változat. Nem csak nevükben különböznek, de anyagösszetételükben is. Hála a magas szilika tartalomnak, nem kell félni attól, hogy a gumi nem fog megfelelően tapadni. Természetesen nem maradhatnak el a téli gumiktól megszokott méretes kapaszkodóblokkok, sűrű lamellák és mély bordák sem. Ezek együttesen segítenek elvezetni a nedvességet és megakadályozzák az oly sok problémát okozó aquaplaning jelenséget. A gyakran jeges, havas, latyakos utakon nagyon fontos a biztos úttartás, a menetstabilitás. Ezek is megvalósulnak a Hankook márka legújabb abroncsainak köszönhetően.

Gondoskodjon időben a cseréről!

olcsó Hankook téligumiA legtöbben szeretik az utolsó percre hagyni a gumicserét. Ezzel azonban azt kockáztathatják, hogy az első hóesés alkalmával azonnal az árokban landolnak. Természetesen fontos, hogy a hőmérséklet tartósan is hét fok alá süllyedjen, de novemberben már elmaradhatatlan a csere. Érdemes tisztában lenni azzal, hogy a téligumi a meleg aszfalton rendkívül gyorsan kopik és sokat is fogyaszt. Legjobb tehát, ha ténylegesen is csak akkor történik meg a csere, ha arra valóban szükség is van. Persze az utolsó percet ne várjuk meg, ugyanis novemberben már nagy tömegre lehet számítani a szervizekben. A garázsban lapuló szettet hasznos lehet már most ellenőrizni, és amennyiben a profilmélység alakulása 4 mm körül mozog, úgy a csere bizony igencsak aktuális.

Ha a megfizethetőséget gumivásárlás során éppen olyan fontosnak tartja, mint a kimagasló minőséget, akkor az olcsó Hankook téligumi lehet a legjobb választás. A márka világszerte jelen van a piacon, és már számtalanszor bebizonyította, hogy hűen szolgálja a biztonságos közlekedést és a kényelmes vezetési élményt a hideg hónapokban is.

Iratkozz fel hírlevelünkre
newsletter_icon
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj az akcióinkról és újdonságainkról!
Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót