Süti beállítások

Ha szereti autóját és a száguldást, akkor a Bridgestone új nyári gumija tökéletes választás!

2022/12/12
Gumiabroncs hírek

A Bridgestone, a fejlett megoldások és a fenntartható mobilitás globális vezetője, megalkotta csúcsminőségű, rendkívül nagy teljesítményű gumiabroncsát: a Bridgestone Potenza Sportot.

A Bridgestone, a fejlett megoldások és a fenntartható mobilitás globális vezetője, megalkotta csúcsminőségű, rendkívül nagy teljesítményű gumiabroncsát: a Bridgestone Potenza Sportot. A nyári gumi magában foglalja a Bridgestone forradalmi látásmódját és a nagy teljesítményű gumiabroncsokban szerzett szakértelmét, mindezt széleskörű piackutatással annak érdekében, hogy a járműtulajdonosok irányítani tudják autójuk teljesítményét.

Új kiválóság a sportteljesítményben

A Bridgestone sok éves tapasztalattal rendelkezik a nagy teljesítményű gumiabroncsok piacán, köszönhetően a Forma-1-es versenyzés örökségének és a hosszú távú partnerségeknek a prémium, autógyártókkal. Ezekre az élményekre építve a Bridgestone kifejlesztett egy új, csúcstechnológiájú, nagy teljesítményű terméket: a Bridgestone Potenza Sportot. Ez a következő generációs gumi a prémium, csúcskategóriás sportteljesítmény új dimenzióját képviseli, a kategóriában legjobb teljesítményt nyújtja szárazon, valamint vizes útfelületen egyaránt.

A gumiabroncs jelentősége a világ legrangosabb autómárkái között

Az egyedi fejlesztésű Potenza Sport gumiabroncsokat már a világ legrangosabb autómárkái is felfedezték, köztük a Maserati MC20 szuperautója, a Lamborghini a Huracán STO-hez, vagy a BMW modellekhez használják.

A Maserati MC20-as egy teljesen új típus az idén 106 (!) éves Maserati portfóliójában Ez a piaci megjelenés mutatja a márka visszatérését a versenyzéshez. A személyre szabott Potenza gumiabroncs aszimmetrikus futófelület-kialakítással rendelkezik a jobb kormányreakciók érdekében újonnan kifejlesztett futófelületi keverékkel, amely elősegíti a tapadást, és egy belső úgynevezett koronaszerkezettel, amely kanyarban egyenletesen osztja el a nyomást. Az végeredmény egy nagy teljesítményű nyári gumi, amely maximalizálni tudja a gépjármű tapadását, kezelhetőségét, és irányíthatóságát. Az MC20 terv a Bridgestone és a Maserati úttörő együttműködésének legújabb fejezete, mivel mindkét márka azonos értéket képvisel a szenvedély, a modernizáció és a kiválóság szempontjából.

A (Ghibli) Maserati maximális teljesítménye 300 (LE) és végsebessége 263 km/h, amely már igazi élmény főleg, ha megfelelő útszakasz áll rendelkezésünkre, tehát nem városi autóról van szó. Minden Maserati olyan, mint egy műalkotás, alapos gondossággal és figyelemmel építve, amelyet csak az emberi kéz tud létrehozni. Magyarországon a Wallis forgalmazásában kapható a Ghibli, a Levante és a Quattroporte típusok.

[ApSC sc_key=sc3130908934][/ApSC]

2021-től világszinten megvásárolható az új nyári gumi

A japán cég termékét Európában fejlesztették ki, és a Potenza Sport idén már minden országban elérhető lesz.

„A Potenza Sport a Bridgestone nagy teljesítményű örökségének legújabb fejezete” - nyilatkozta Emilio Tiberio, a Bridgestone EMIA műszaki és operatív igazgatója. „Ez a motorsportban elért történelmünk és fejlesztésünk eredménye, elkötelezettségünk mellett, hogy mindig megtesszük az erőfeszítéseket a járművezetők igényeinek kielégítése érdekében, valamint egy olyan kutatásba és fejlesztésbe való befektetésnek, amely egyedi az abroncsiparban.

„Olyan prémium, nagy teljesítményű sportgumikat terveztünk, amely az autóvezetők irányítását fenntartja, miközben felszabadítja a jármű teljesítményét. A Potenza Sport valóban új lehetőség a sportteljesítmény terén.” -tette hozzá.

Az új keveréktől és tapadófelület-technológiától kezdve az egyedi futófelületmintázatig és karkaszkialakításig a Bridgestone Potenza Sport gumiabroncs minden funkcióját úgy tökéletesítették, hogy megfeleljen a gépjárművezetők sport- és teljesítményelvárásainak. Természetesen egy strapabíró gumi önmagában nem védi meg a vezetőt a különböző veszélyektől, ezért célszerű figyelmesen és óvatosan – ismerve jól saját járművünket – közlekedni.

Iratkozz fel hírlevelünkre
newsletter_icon
Ne maradj le semmiről, légy jól értesült, iratkozz fel!
Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót