Süti beállítások

GT Radial nyárigumi teszt

2022/12/12
Gumiabroncs hírek

A GT Radial Chapiro UHP1 egy ultra magas teljesítményű abroncs a közép kategóriától felfelé, kitűnő teljesítményeket nyújt a nyári autózáshoz, amint az a GT Radial nyárigumi teszt során is fényesen bebizonyosodott. Az abroncs tervezésekor a fejlesztők a prémium szedánok, sport kupék technikai jellemzőit tartották szem előtt, ezeknek megfelelően alakították ki a Chapiro UHP1 jobb kanyarodási, gyors fékezési, és még hatékonyabb nedves és száraz tapadási jellemzőit.

A nagy teljesítményű szilika tartalmú futófelületi vegyület a nagyobb vállblokkokkal biztosítja a száraz és nedves tapadás stabilitását. a felhasznált különleges anyagok és az innovatív mintázat remek kanyarodási képességeket tesz lehetővé, mely a gumiabroncs viszonylag kedvező árához mérten meglepő, hiszen a kétszer drágább, csúcsminőségű prémium abroncsok kanyarstabilitási képességeihez mérhető a Chapiro UHP1 tudása. A sportos vezetők sokasága mondja erről az abroncsról, hogy szinte beleragadnak a kanyarokba, még az extrém nagy sebességeknél is.

A Chapiro UHP1 technológia jellemzői

A gumiabroncs folyamatos középvonali bordái teszik a kormányzást annyira rugalmassá, érzékennyé és érzékelhetővé, és ahogy a GT Radial nyárigumi teszt közben is tapasztalhattuk, a sportos abroncs lényegében minden fordulatszám tartományban az extrém kiváló tapadás és stabilitás biztosítására. a négy mély hosszirányú barázda magas szintű víz evakuálást végez, ezzel az aquaplaning kockázata elenyésző mértékűre csökken.

Az optimalizált futófelület árkainak és blokkjainak íveit, valamint kiosztását számítógép és a tesztpálya eredményeinek összevetésével tökéletesítették, így a gördülési zaj szinte megszűnt, ezzel lényegesen komfortosabbá vált a közlekedés mind a városi utakon, mind pedig az autópályás vezetés során. A gumiabroncs két acélöve az alapja a szilárdságnak és tartósságnak, a rá feszített poliészter szálak pedig a megfelelő rugalmasságért felelnek. Ezek segítségével az abroncs mindig egyenletesen kopik.


GT Radial nyárigumi teszt következtetései

Előnyök:

  • Kitűnő száraz és nedves tapadás, valamint fékteljesítmény.
  • A kanyarodási stabilitás egészen kiemelkedő.
  • A gumiabroncs által nyújtott kivételes értékek és teljesítmények nagyon alacsony áron érhetőek el.

Hátrányok:

  • Nyárigumihoz mértem tulajdonképpen nem is hátrány, mármint az, hogy az abroncs már nem nyújt megfelelő tapadást 5 - 7 Celsius fok alatt. Ez alatt a hőmérséklet alatt a gyártók már egyébként is a téli gumi használatát javasolják.

A Chapiro UHP1 egy méltán kedvelt nagy teljesítményű gumiabroncs a vezetés szerelmeseinek körében, hiszen minta hogy a GT Radial nyárigumi teszt során is bebizonyosodott, egy magas minőségű prémium abroncs teljesítményeit és jellemzőit is szinte túlszárnyalva, és mindezt egy középkategóriás abroncs áráért szolgáltatja. Kiváló kormányozhatóság, kivételes gyorsítási és fékezhetőségi teljesítmények, a Michelinre és a Bridgestone-ra jellemző minőség, és mindezt féláron, talán ez volt a GT Radial nyárigumi teszt legnagyobb meglepetése mindenki számára.

Forrás: http://tirereviewsandmore.com

Iratkozz fel hírlevelünkre
newsletter_icon
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj az akcióinkról és újdonságainkról!
Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót