Süti beállítások

Goodyear téligumi promóció 2013

2022/12/12
Gumiabroncs hírek

1. A vevő megvásárol 4 darab meghatározott típusú Goodyear gumiabroncsot. Az akcióba bevont partnerekről (kereskedőkről) és gumiabroncs típusokról további információkat a promo.goodyear.hu honlapon talál.

2. Az akció kizárólag csak azokra a gumiabroncsokra vonatkozik, amelyeket a vevő a kiválasztott partnereknél vásárolt meg az akció időtartama alatt, tehát 2013. október 1. és 2013. december 15. között. Az akcióba bevont partnerek jegyzékét a promo.goodyear.hu honlapon találja meg.

3. Az akcióban kétféleképpen lehet résztvenni:
- A promo.goodyear.hu honlapunkon keresztül a regisztrációs adatokat kitöltve és a vásárlást igazoló bizonylatot csatolva elektronikus formátumban.

- Postai úton a kitöltött szórólapot és a vásárlást igazoló bizonylat másolatát elküldve a következő címre: 
Direct Marketing, a.s. / Goodyear, Mosonmagyaróvár, Pf: 72, 9201.

4. Az akció részvételi feltételeinek a teljesülése esetén a vevő a megvásárolt gumiabroncsok típusától függően 5.000 Ft vagy 10.000 Ft értékű Sodexo vásárlási utalványt kap ajándékba. Az 5.000 Ft értékű vásárlási utalványt azok a vevők kapják, akik H és V sebesség indexszel megjelölt HP (nagyteljesítményű) téli gumiabroncsot vásárolnak. 10.000 Ft értékű vásárlási utalvány a 4x4-es és a ROF (Run on Flat) téli gumiabroncs kategóriákra vonatkozik.

5. Az akcióban részt vevő gumiabroncsokra és a megvásárolt gumiabroncsok után járó vásárlási utalvány értékére vonatkozó információk a promo.goodyear.hu honlapon találhatók.

6. Az akció kizárólag csak a készpénzes vagy bankkártyás fizetéssel megvásárolt gumiabroncsokra vonatkozik. A részletfizetéses vásárlás nem része az akciónak.

7. Az akció szervezője az akcióban részt vevő vevőknek a honlapon való regisztrálás vagy a postai küldemény kézhezvételétől számított 30 napon belül küldi el a vásárlási utalványokat.

8. Az akcióban nem vehetnek részt olyan jogi személyek, amelyek bármilyen jármű lízingjével vagy hitelben történő megvásárlásával foglalkoznak.

9. Természetes személy 1-szer vehet részt az akcióban. Jogi személy legfeljebb 5-ször vehet részt az akcióban.

10. A jelen akció nem vonatkozik az internetes (e-shopban történő) vásárlásokra.

11. Az akció csak a Sodexo által, az akció keretében kibocsátott vásárlási utalványok által alkotott készlet erejéig tart. Amennyiben elfogytak a rendelkezésre álló vásárlási utalványok, a promo.goodyear.hu honlapon keresztül haladéktalanul tájékoztatjuk vásárlóinkat.

Iratkozz fel hírlevelünkre
newsletter_icon
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj az akcióinkról és újdonságainkról!
Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót