Süti beállítások

Goodyear nyárigumi 4+ Akció!

2022/12/12
Gumiabroncs hírek

A vevő 4 darab választékos gumiabrancsot vásárol meg. Az akciós termékek és az akcióba bevont üzleti partnerek (elárusítók) listája megtalálható a promo.goodyear.hu internetoldalon.

Az akciós termékek kizárólag a partner-elárusítóknál vehetők meg, éspedig az akció tartama alatt, tehát a 2013. 03. 25 - 2013. 05. 31. (ezt a napot is beleértve) közötti időszakban. Az akciós időszakon kívüli vásárlások az akcióban nem vesznek részt.

A nyereményjátékon való részvételhez szükséges a valós és pontos adatok megadása a promo.goodyear.hu internetoldalon vagy a pályázati szórólapon lévő regisztrációs lapon, melyhez a vásárlási bizonylatot is mellékelni kell. Internetes regisztráció setén ezt elektronikus formában feltölteni, szórólapos regisztráció esetén pedig fénymásolt formában a kitöltött szórólappal gyütt kell elküldeni postacímünkre: Direct Marketing, a.s. / Goodyear, Mosonmagyaróvár, Pf: 72, 9201.

Az akciós feltételek teljesítését követően a vásárló számára nyereményküldemény lesz kézbesítve, amely a megvásárolt áru függvényében tartalmazni fogja a Sodexo 5.000 vagy 10.000 Ft értékű utalványokat. Az 5.000 Ft értékű utalvány megfelel a HP magas teljesítményű gumiabroncsok) H és V sebességindexes kategóriájának. A 10.000 Ft értékű utalvány pedig megfelel az UHP (ultramagas teljesítményű gumiabroncsok) W, Y, Z, R, továbbá a 4x4/SU típusú gumiabroncs kategóriának.

Az akcióra megvásárolt gumiabroncsok nyereményre jogosultságát a pályázó megállapíthatja a promo.goodyear.hu internetoldalon.

A jelen akció csak a készpénzes vagy a hitelkártyás áruvásárlásra vonatkozik. A részletfizetéses vásárlással tehát nem lehetséges a nyereményjátékon részt venni.

Az utalványos küldemény a pályázóknak vagy az internetoldalon való beregisztrálást, vagy a postázott szórólap kézbesítést követő 30 napon belül lesz kiküldve.

A jelen nyereményrendezvényben kizárólag csak a természetes személyek vehetnek részt.

A jelen akcióban minden egyes pályázó csak 1x vehet részt.

http://promo.goodyear.hu/

Iratkozz fel hírlevelünkre
newsletter_icon
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj az akcióinkról és újdonságainkról!
Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót