Süti beállítások

Fulda téligumik a hideg évszakban

2022/12/12
Gumiabroncs hírek

A tandeacute;li gumi piac egyik legismertebb andeacute;s legelismertebb szereplője a nandeacute;met Continental, amely andeacute;vről-andeacute;vre szandaacute;llandiacute;tja a jobbnandaacute;l jobb konstrukciandoacute;kat a vandaacute;sandaacute;rlandoacute;k szandaacute;mandaacute;ra.

A Continental neve vilandaacute;gszerte ismerősen cseng az emberek szandaacute;mandaacute;ra. A nandeacute;metek nandeacute;handaacute;ny andeacute;vtized alatt hatalmasra nőttek. Jelenleg a vilandaacute;g 45 orszandaacute;gandaacute;ban vannak jelen, andeacute;s mintegy 160,000 alkalmazott mozgatja a gigavandaacute;llalatot. Nem csak gumiabroncsokkal, hanem fandeacute;krendszerekkel, futandoacute;mű andeacute;s hatandaacute;stechnikai elemekkel, adatandaacute;tviteli megoldandaacute;sokkal, jandaacute;rműelektronikandaacute;val andeacute;s technikai elasztomerekkel is jelen vannak a piacon. A Continental sokrandeacute;tű tevandeacute;kenysandeacute;gi kandouml;re andiacute;gy nem csak a biztonsandaacute;gra, hanem a kandouml;rnyezetvandeacute;delemre is kiterjed. Randaacute;adandaacute;sul nandeacute;handaacute;ny andeacute;ve egy anduacute;j irandaacute;nyban is nagyon erősen elkezdtek erősandouml;dni. andIacute;gy lehetnek ma mandaacute;r meghatandaacute;rozandoacute;ak a kommunikandaacute;ciandoacute;s rendszerek fejlesztandeacute;sandeacute;ben.

A Continental andeacute;vről-andeacute;vre egyre sikeresebb. Erről tananduacute;skodik az a mintegy 26 milliandaacute;rd eurandoacute;s forgalom, amelyet pandeacute;ldandaacute;ul 2010-ben realizandaacute;ltak.

A Fulda Kristall Controll HP

Nagy teljesítményű téli gumiabroncs a legkeményebb téli körülményekre. Rendkívül jó teljesítményt nyújt a szigorú havas útviszonyok között, magabiztos kezelhetőséget nyújt, és mindezt megfizethető áron. Az abroncsot a Kanadai Yukon vidékén tesztelték, ahol a legújabb technológiai fejlesztések mindegyike jól vizsgázott. Kiváló úttartás és tapadási tényezők a havas, jeges és száraz útfelületeken, és rendkívül nagy futásteljesítmény és alacsony üzemanyag felhasználás jellemzi.

andnbsp;

A Fulda Kristall Montero 3

Rendkívül kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtó high-tech téligumi, mely a télen előforduló összes útviszonyra tökéletesen fel van készítve. Kiemelkedő kezelhetőség a nedves és száraz utakon, és kiváló kormányozhatóság jellemzi a havas és jeges felületeken, kitűnő tapadás és rövid fékút. A szimmetrikus, forgásirányos profil Snow Catcher technológiája bármely téli felületen megfelelő fogást talál. A futókeverék kiválóan ellenáll a leghidegebb fagyoknak is.

andnbsp;

Fulda Tramp 4x4 Yukon

Ez a téli SUV abroncs akár a Yukon vidéki kemény telekben is megállja a helyét. Élvezetes vezethetőség a legkeményebb téli időjárási körülmények közepette is. Még a nagy sebességű haladásnál is megtartja kiemelkedő szintű tapadását. Kiváló csillapítási tulajdonságainak köszönhetően nagy komfortot biztosít, és alacsony zajszinttel rendelkezik. Magas fokú megbízhatóság a nagy hidegekben is, és kiváló aquaplaning védelem jellemzi.

andnbsp;

Fulda Kristallandnbsp; 4x4

Nagy teljesítményű téligumi a 4x4-es és a városi SUV autók számára. Elsősorban közúti használatra tervezték, és a biztonságos kezelhetőséget rendkívül rövid fékút és alacsony zajszint jellemzi a nedves és csúszós útszakaszokon. Minden téli időjárási körülmény között jelentős biztonsági tartalékokkal rendelkezik. A lépcsőzetes blokkok, a nagy számú lamellázottság, és a speciális futófelületi keverék együttesen kiváló tapadást biztosítanak a nedves, havas és csúszós jeges felületeken is. Gazdaságos kivitel.

andnbsp;



Fulda Conveo Trac

A transzporterek és más könnyű tehergépkocsik számára kifejlesztett téligumi kiegyensúlyozottan viselkedik minden téli körülmény közepette. Nagy megbízhatósággal rendelkezik a kedvezőtlen időjárási helyzetekben is, rendkívül szilárd kialakítása folytán nagyfokú ellenállást mutat a nagy terhelésekkel és a sérülésekkel szemben is. Kiemelkedő tartóssága miatt gazdaságos választás a vállalkozások számára.

Fulda gyártó oldala

Fulda téli gumik

Iratkozz fel hírlevelünkre
newsletter_icon
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj az akcióinkról és újdonságainkról!
Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót