Süti beállítások

Firestone téligumik a hideg, csúszós utakra

2022/12/12
Gumiabroncs hírek

A tandeacute;li gumi piac egyik legismertebb andeacute;s legelismertebb szereplője a nandeacute;met Continental, amely andeacute;vről-andeacute;vre szandaacute;llandiacute;tja a jobbnandaacute;l jobb konstrukciandoacute;kat a vandaacute;sandaacute;rlandoacute;k szandaacute;mandaacute;ra.

A Continental neve vilandaacute;gszerte ismerősen cseng az emberek szandaacute;mandaacute;ra. A nandeacute;metek nandeacute;handaacute;ny andeacute;vtized alatt hatalmasra nőttek. Jelenleg a vilandaacute;g 45 orszandaacute;gandaacute;ban vannak jelen, andeacute;s mintegy 160,000 alkalmazott mozgatja a gigavandaacute;llalatot. Nem csak gumiabroncsokkal, hanem fandeacute;krendszerekkel, futandoacute;mű andeacute;s hatandaacute;stechnikai elemekkel, adatandaacute;tviteli megoldandaacute;sokkal, jandaacute;rműelektronikandaacute;val andeacute;s technikai elasztomerekkel is jelen vannak a piacon. A Continental sokrandeacute;tű tevandeacute;kenysandeacute;gi kandouml;re andiacute;gy nem csak a biztonsandaacute;gra, hanem a kandouml;rnyezetvandeacute;delemre is kiterjed. Randaacute;adandaacute;sul nandeacute;handaacute;ny andeacute;ve egy anduacute;j irandaacute;nyban is nagyon erősen elkezdtek erősandouml;dni. andIacute;gy lehetnek ma mandaacute;r meghatandaacute;rozandoacute;ak a kommunikandaacute;ciandoacute;s rendszerek fejlesztandeacute;sandeacute;ben.

A Continental andeacute;vről-andeacute;vre egyre sikeresebb. Erről tananduacute;skodik az a mintegy 26 milliandaacute;rd eurandoacute;s forgalom, amelyet pandeacute;ldandaacute;ul 2010-ben realizandaacute;ltak.

Firestone Winterhawk 3

A továbbfejlesztett Winterhawk 3 megkapta a cég legújabb lamella technológiáját, mellyel hatalmas fejlődést könyvelhetnek el a tapadás minősége terén, a teljesítmény, a biztonság és a tartósság tekintetében. Kiváló vezethetőség havon és jégen, és rendkívül jól véd az aquaplaning ellen. A kereszt és hosszirányú bordák kiválóan oszlatják el a sarat, latyakot és más téli csapadékot. Az emelt számú lamella sűrűség és a különleges, szilícium-dioxidot tartalmazó gumikeverék kitűnő kormányzási tapadást biztosít. Rendkívül alacsony kopásszint.



Firestone Winterforce

A Winterforce egy rendkívül energikusan használható, élvezetes vezethetőséget nyújtó szöges téligumi, mely a legnehezebb körülmények között is biztosítja a megfelelő tapadást a lendületes haladáshoz. A tervezés és fejlesztés minden fázisában a legextrémebb körülmények alá vetették, így egy nagy teljesítményekre képes szöges gumiabroncsot alkottak, mely a skandináv jellegű kemény téli helyzetekben sem jön soha zavarba. Magabiztos fékezések és gyorsítások havon és jégen, kiváló tapadás a latyakos és nedves útszakaszokon.

Firestone Winterhawk 2 EVO

Elsősorban a kompakt és közép osztály számára készült a 2 EVO téligumi, mely kitűnő téli tapadása mellett rendkívül gazdaságos modell, mivel a nagyon alacsony gördülési ellenállásának köszönhetően minimális kopással és alacsony üzemanyag felhasználással rendelkezik. Stabil vezetési kényelem és alacsony zajszint.

Wanhawk Winter

Kiválóan megbízható partner a téli időszakban ez az áruszállítási feladatok megoldására tervezett télgumi, mellyel nem lehet semmi bizonytalanság az áru célba érkezésével kapcsolatban. Remek kontrollt biztosít a kisteherautók irányítása felett a téli utakon, és a legkülönbözőbb körülmények sem hozzák zavarba. Stabil teljesítmény a tömörített havon haladva, kiváló tapadás a nedves útszakaszokon. Masszív felépítés és tartósság.

Winterhawk C

A kis- és közepes teherautók számára kifejlesztett téligumi meggyőző és megbízható teljesítményt nyújt a téli körülmények között, és költséghatékony az alacsony gördülési ellenállása, valamint a minimális üzemanyag felhasználása miatt. Pontos kormányzási reakciók és rövid fékút jellemzi a havas és nedves útfelületeken. Kimagasló menetstabilitás és nagy teherbírás az biztos célba érkezéshez.

Firestone gyártó oldala

Firestone téli gumik

Iratkozz fel hírlevelünkre
newsletter_icon
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj az akcióinkról és újdonságainkról!
Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót