Süti beállítások

Egy öntömítő gumiabroncs a Continentaltól

2022/12/12
Gumiabroncs hírek

ContiSeal™ gumiabroncs jellemzői

Eltömíti a keletkezett lyukat a gumiabroncs futófelületén és a vállrészén, ha a sérülést okozó tárgy átmérője nem haladja meg az 5 mm-t. Ha a defektet okozó tárgyat eltávolítjuk a gumiabroncsból, a ContiSeal™ réteg azonnal eltömíti a rést.

A Continental gumiabroncsával a defektet követően sem az azonnali megállásra, sem a gumiabroncs azonnali cseréjére nincs szükség. Ettől függetlenül, sérülés vagy defekt esetén a ContiSeal™ technológiával ellátott gumiabronccsal is el kell menni szakértőhöz, amint lehetséges. Ugyanis a szakértőnek kell eldöntenie azt, hogy szükséges-e ill. lehetséges-e a javítás vagy nem (pl. Ha a keletkezett sérülés átmérője meghaladja az 5 mm-t ).

Normál körülmények között, a ContiSeal™ technológiával ellátott gumiabroncsok teljesítménye teljesen megegyezik a hagyományos abroncsokéval.
Le- és felszerelési szempontból a ContiSeal™ gumiabroncsok nem különböznek hagyományos társaikétól.

A ContiSeal™ technológiával ellátott gumiabroncsok oldalfalán egy teljesen egyértelmű jel található, amely arra utal, hogy az abroncs ilyen rendszerrel van ellátva. Ezek a gumiabroncsok teljesen kompatibilisek azokkal a keréktárcsákkal, amelyek normál kereskedelmi forgalomban kaphatóak.

Iratkozz fel hírlevelünkre
newsletter_icon
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj az akcióinkról és újdonságainkról!
Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót