Continental AllSeasonContact – egy tökéletes gumi mind a négy évszakra!

292 megtekintés

Biztonság egész évben a Continental AllSeasonContact autógumival

 

Ez a gumi kiváló teljesítményelőnyöket kínál, függetlenül az időjárási viszonyoktól. A felhasznált gumikeverék biztosítja, hogy ez a gumiabroncs minden évszakra megfelelő legyen, amelynek következtében javulni fog az üzemanyag-hatékonyság és a közúti zajszint.

Innováció egész évben a biztonság és a hatékonyság terén. A német technológia és a teljes autóipari ismeret alapján a Continental prémium abroncsokkal kínál teljes irányítást minden vezetési szituációban.

 

Fontosabb tulajdonságok

 

-          Tökéletesen illeszkedik a járművek széles skálájához, például a Ford Fiesta, az Audi A3, a Mercedes A-osztály és mások számára.

-          Lenyűgöző tapadás havas és nedves téli utakon.

-          Jó fékteljesítmény száraz és nedves nyári utakon.

-          A kategóriájában a legjobb gördülési ellenállás.

 

Lenyűgöző tapadás havas és nedves téli utakon az alkalmazkodó, minden évszakra jellemző összetételének köszönhetően. A téli teljesítménygyantákkal és a szilícium-dioxid magas tapadási arányával a Traction Silica Compoundban az AllSeasonContact mindig rugalmas marad. Ez az alkalmazkodóképesség kiváló teljesítményt nyújt.

 

Jó fékteljesítmény száraz és nedves nyári utakon, a rugalmas, egész évszakra tervezett futófelület kialakításának köszönhetően. Megbízható társként az AllSeasonContact minden nyári körülmény között meggyőzi az autóvezetőt. A nyitott vállak kombinációja az aquaplaning elleni magas védelemért és a merev mintázat minimális lamellákkal a jobb vezethetőség és fékezés érdekében a száraz utakon.

 

A kategória legjobb gördülési ellenállási teljesítménye az egész évszakra tökéletesített kialakítással. Az optimális oldalfal-geometrián és a mintamélységen alapuló gördülési ellenállás lenyűgöző csökkenése az üzemanyag-fogyasztás jelentős mérsékléséhez vezet, mindez a biztonság veszélyeztetése nélkül.

 

Continental AllSeasonContact mellett szóló érvek

 

A legtöbb autótulajdonos egyetértett abban, hogy az AllSeasonContact kiváló volt hóban, jó kormányzási pontosságot, vezethetőséget és nedves tapadást biztosított, emellett nagyon jó aquaplaning eredményeket és nagyszerű kopást mutatott.

 

A belső kutatás azt bizonyította, hogy a gumik nagyon jól teljesítettek különféle körülmények között, beleértve a hó / latyakot, az erős esőt és a száraz időjárási helyzeteket.

 

A végfelhasználók azt nyilatkozták, hogy ezek a gumiabroncsok komfortosak és csendesek. Egyetértés volt abban a tekintetben is, hogy az autógumik nagyon jó ár-érték arányban szerezhetők be, főleg, ha időben vásároljuk meg az online shopokban, ahol számos kedvezményt kaphatunk.

 

 

Összességében elmondhatjuk, hogy az AllSeasonContact nagyon jól kiegyensúlyozott négyévszakos abroncs, és minden körülmény között eredményesen teljesít.

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Inkább ilyen témában olvasnék

 
Kategória: Hírek, Tesztek
Blog menü

Gumiabroncs blog

+36-30/900-5354