Bridgestone Weather Control A005 EVO négyévszakos gumival élmény a vezetés!

187 megtekintés

Weather Control A005 EVO sokkal jobb, mint elődje

 

A gumiabroncs a Bridgestone NanoPro-tech összetett technológiájával készült, a kiváló üzemanyag-fogyasztás és a fokozott hóteljesítmény érdekében, ezt a 3PMSF jelölés tanúsítja. A gumiabroncs élettartama a vezetési stílustól, az abroncs nyomásától, a gumik és a jármű karbantartásától, az időjárási viszonyoktól és egyéb tényezőktől függ.

 

A Bridgestone és az WeatherControl A005 által Svédországban végzett belső tesztek alapján a vonóerő [5-35 km / h] tartományban 3% -kal nőtt az elődhöz képest. A hófékezési távolság [40-5 km / h] tartományban 3% -kal csökkent a korábbi típushoz képest. Az oldalsó gyorsulás 4% -kal nőtt a hószlalom teszten 50 km / h sebességgel.

 

A Weather Control A005 EVO-val leküzdhetők a kihívások

 

A városi vezetéstől a vidéki utakig a Weather Control A005 EVO gumiabroncsot úgy tervezték, hogy megfeleljen az európai gépjárművezetők igényeinek és elvárásainak a négyévszakos gumiabroncsokkal szemben, és megoldja a mindennapi kihívásokat, amelyekkel különböző időjárási körülmények között szembesülnek.

 

A Weather Control A005 EVO a Bridgestone fejlett, magas szilícium-dioxid tartalmú NanoPro-tech összetett technológiájának felhasználásával készült. A Bridgestone a vegyületet egy új keverési technológiával kombinálta, amely javítja szilícium-dioxid-diszperzióját, így az A005 EVO kiváló üzemanyag-hatékonyságot biztosít.

 

A tökéletesített hasított testszerkezet és az optimális érintkezési nyomáseloszlás mellett ez lehetővé teszi az új gumiabroncs számára, hogy mind a négy évszakban képes legyen kezelni a mindennapi vezetési akadályokat, anélkül, hogy a kopási teljesítményt befolyásolná. Valójában ez a gumi ugyanolyan kiváló élettartamot eredményez, mint a gyártó prémium nyári gumiabroncsai.

 

A „V” - alakú elrendezést és az innovatív „Z” - alakú lamellákat alkalmazva, és egy új összetett vegyületet létrehozva, a Weather Control A005 EVO elődjénél nagyobb hóvontatási erőt eredményez, a hófékezési távolság pedig szintén három százalékkal jobb, és négy százalékkal javult a szlalomgyorsulás.

 

Összpontosítás a hóra

 

Az Európában kifejlesztett és gyártott Weather Control A005 EVO magában foglalja a Bridgestone DriveGuard Run-Flat Technology (RFT) technológiájával kínált nyolc népszerű méretet. A DriveGuard RFT segítségével a járművezetők meg tudják tartani az irányítást és 80 km-es sebességgel biztonságosan haladhatnak, ha az abroncs megsérül.

 

 

Mindent összevetve, elmondható, hogy Weather Control A005 EVO egy nagyon hatékony négyévszakos gumi, amely stabilizálja az autónkat csapadékos időben, vagy amikor az autópályán közlekedünk, illetve abban esetben is, amikor hirtelen kell fékeznünk.

 

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Inkább ilyen témában olvasnék

 
Kategória: Hírek, Tesztek
Blog menü

Gumiabroncs blog

+36-30/900-5354