Süti beállítások

A Yokohama cég története

2022/12/12
Gumiabroncs hírek

A piacon való folyamatos jelenlét, valamint a megbízható minőség, és a fogyasztóbarát árgarancia az, ami miatt sokan használják a gyár által gyártott abroncsokat hosszú éveken keresztül. A gyár még az 1917-es évekre tekint vissza, amikor is legördültek az első kifogástalan minőségű abroncsok a gyártó sorokról.

A cég teljes egészében japán érdekeltségű, ennek következtében minden évszakban előrukkolnak jobbnál jobb újításokkal, mellyel arra hivatottak, hogy minden évszakban megkönnyítsék a felhasználók életét. A cégnek nem csak gyárai és leányvállalati vannak világszerte, de külön kialakított szerviz hálózata is, mely világszerte több mint 4500 értékesítési helyből tevődik össze.

A japán érdekeltség ellenére a cég tulajdonképpen az Egyesült államokban tevékenykedik, hiszen a tulajdonosok ezeken a területeken várnak igen nagy érdeklődést a márka iránt. A bevételek nagy része is erről a kontinensről származik. A cég igen innovatívnak tartja magát, ebből is látszik, hogy létrehoztak egy olyan gyártási technikát, melynek köszönhetően a kőolaj felhasználást átváltották narancs olajra. Így védeni tudják környezetüket, valamint egy olyan alapanyag meglétét is tudják biztosítani saját maguk részére hosszú távon ,amely bármikor előállítható különösebb költségek nélkül.

Ez a technológia kifejezetten megfelel még az igen nagy teherbírású teherautó abroncsok esetében is, valamint a bányászati iparban használt építőipari gépekre felszerelt abroncsok is igen jól bírják a nagyobb megpróbáltatásokat is. A cég széles körben tevékenykedik, már megalakulásuk óta, így igen nagy vevőkörrel és biztos anyagi háttérrel büszkélkedhet. Minden kontinensen létrehoztak kisebb nagyobb gyárakat, melyek kifogástalanul részt vesznek a termelésben.

Iratkozz fel hírlevelünkre
newsletter_icon
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj az akcióinkról és újdonságainkról!
Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót