Süti beállítások

A téli abroncsok vásárlására mindig fektessünk megfelelő hangsúlyt

2022/12/12
Gumiabroncs hírek

Pedig ez nem így van. Nagyon fontos egy téli abroncs esetében a megfelelő tapadás a csúszós utakon, ennél fogva a megfelelő mintázat. Nagyon fontos, hogy minél mélyebb és minél változatosabb mintázat kerüljön az abroncs felületére. Ez azért is fontos, hogy megfelelően tudjuk kezelni az utakon az autónkat. Az is nagyon fontos, hogy megfelelő méretű téli abroncsot vásároljunk, hiszen minden autóra megvan határozva a gyári méret, aminél sokkal nagyobbat nem nagyon érdemes vásárolni.

Ezekről a fontos adatokról tájékozódhatunk a gyártóknál is, de viszont a kereskedéseknél is tudják rá a megfelelő választ. A nyári abroncsokkal ellentétben a téli abroncsok megfelelő vastagsága elengedhetetlen a kitűnő tapadás érdekében. A nagyobb hóban a vékonyabb abronccsal sokkal könnyebb elindulni, így kiküszöbölhetjük a nem kívánt elakadásokat. 

A téli abroncsokat ajánlott lemez felnire felszerelni, hiszen sokkal jobban bírják a külső ráhatásokat, valamint a sós havas lé sem tud neki ártani. Ezzel szemben a lemez felniben komoly károkat tud okozni. A téli gumik vásárlásánál mindig kérjük ki egy szakember tanácsát, ha nem vagyunk benne teljesen biztosak, hogy milyet is vásároljunk. Vannak olyan abroncs gyártó cégek, melyek nagyon jó minőségű abroncsokat állítanak elő, igazán elérhető áron. Ezek az abroncsok hosszú távon megőrzik jó minőségüket, arról már nem is beszélve, hogy igen ellenállóak mindenféle kültéri ráhatással kapcsolatban. 

Ha elégedettek vagyunk egy bizonyos gyár termékeivel érdemes tőlük vásárolni a következő alkalommal is, hiszen a minőség ezeknél a hatalmas gyártóknál sosem romlik, inkább csak javul. A folyamatosan fejlődő technikai megoldásoknak köszönhetően jobbnál jobb termékekkel állnak elő a gyártók, melyek egyre jobb áron kaphatóak a piacon. Így egyre könnyebb dolgunk van egy-egy vásárlás során.

Iratkozz fel hírlevelünkre
newsletter_icon
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj az akcióinkról és újdonságainkról!
Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót