Süti beállítások

A Michelin téligumi különböző időjárási körülményekhez lett tervezve

2022/12/12
Gumiabroncs hírek

A Michelin téligumi kétféle típusban létezik. A Michelin Alpin-t a városi autókra tervezték, egyterűekre és családi autókra. A Michelin Pilot Alpin kifejezetten a nagyobb teljesítményű és inkább sportos autókra lett tervezve.

Mit kell tudni a Micheli téligumi minőségéről, összetételéről?

A Michelin Full Active Tread tulajdonképpen olyan futófelületet jelöl, amely növeli a kapaszkodó képességet, a fékezést és a stabilitást is még a legzordabb téli időszakban is. Nagyobb számú mintázat, folyamatos futófelület kontúr jellemzi a Micheli gumikat. A Helio Compound+ innovatív gumikeverék. Ez garantálja a kapaszkodást és a fékerőt a nedves és a jeges útszakaszokon egyaránt. A gumikeverék nagy segítségünkre lesz minden időjárási helyzetben. A Michelin szakértelem az Alpin abroncsok tekintetében páratlan. A leggazdaságosabb Michelin téligumi 35%-kal nagyobb kilométer teljesítményt biztosít a piaci átlaghoz képest. A Michelin a gumikeverék és gumiabroncsainak terén fenn álló know-howjá-ra épít. A Green X jelölés az abroncsok oldalfalán található meg, ez nyújt garanciát arra, hogy a piacon elérhető legjobb energia-hatékonyságú abroncsot vásároljuk meg. Segítségével nagymértékben csökkenhet az üzemanyagfogyasztás és a CO2-kibocsátás is. Az élettartam és a biztonság pedig minden abroncsánál előtérbe kerül. Jégen, hóban és esőben a Michelin téligumi 10%-kal könnyebb elindulást, 5%-kal könnyebb megállást rövidebb úton és egy téllel hosszabb ideig való használatot biztosít. 

Néhány szó a Michelin téligumi gyártójáról

Michelin téligumiA Michelin megalakulása óta küldetésének tartja azt, hogy tapasztalatával hozzájáruljon az emberek és a tárgyak mobilitásának fejlődéséhez. Számukra igen fontos

  • vevőik tiszteletben tartása
  • általában véve az emberek tiszteletben tartása
  • a környezet tiszteletben tartása
  • a tények tiszteletben tartása

Az 1889-es alapítás óta jelenleg 69 gyárat üzemeltet 18 országban. Világszinten 115 000 alkalmazottat foglalkoztat. Több mint 6000 kutató-fejlesztő központtal rendelkezik Európában, Észak-Amerikában és Ázsiában. Közel 184 millió abroncsot gyárt le évente. A globális terjeszkedés továbbra is stratégiájának része, ezért érdemes ezt a márkát folyamatosan figyelemmel kísérni. A Michelin Mester 1898-ban a Michelin-testvérek képzelőerejének segítségével válhatott valóra. Marius Rossilion reklámgrafikus alkotta meg a babát, amely mind a mai napig sikert arat. A figurát mindig az adott kornak megfelelően újra mintázták és teszik ezt a jövőben is. A Michelin létrehozta a MICHELIN GREEN X Challenge versenysorozatot, amelyben díjazza azokat a versenyző csapatokat, akik sikeresen egyesítik a teljesítményt és az energiahatékonyságot is. Díjnyertes veterán és verseny abroncsokat is gyárt a Michelin évek óta.

Michelin téligumiA Michelin gumi tökéletes választásnak bizonyulhat a téli időszakban is. Amikor úgy érzi, hogy elérkezett z ideje az abroncsváltásnak keresse fel gumikereskedőjét, aki a legjobb áron kínálja majd fel a Michelin abroncsokat. Ezekkel a gumikkal biztosan nem lesz sok gondja a téli időszak alatt. A Michelin ígérete szerint pedig több szezont is végigvezethet ugyanazzal a téli szettel. Bízunk abban, hogy választása tökéletes lesz és a Michelin téligumi beváltja a hozzá fűzött reményeket. 

Iratkozz fel hírlevelünkre
newsletter_icon
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj az akcióinkról és újdonságainkról!
Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót