A Michelin Pilot Sport 4S nyári gumiról

162 megtekintés

Ennek érdekében jelent meg a piacon a Michelin Pilot Sport gumicsalád, amely évek óta a sportosság megszállottjainak egy mérföldköve, és amelyik folyamatosan újabb és újabb generációkat halad meg, ezáltal legutóbb a Michelin Pilot Sport 4S nyári gumi került piacra, amelyet úgy jellemzett a gyártó, hogy valódi szenvedély és különleges vezetési élmény kíséri, ezáltal aki jó tapadásra, nagy sebességre és biztonságra vágyik, az itt megtalálja számításait.

 

Miért a Michelin Pilot Sport 4S nyári gumi?

 

A Michelin Pilot Sport 4S nyári gumi tulajdonságairól szinte mindent elmond az, hogy a legtöbb teljesítménykategóriában a kérdéses abroncs első helyezést ért el a legnívósabb teszteken.

 

Michelin Pilot Sport 4SEnnek megfelelően nemcsak száraz-, hanem a nedves útszakaszokon való fékteljesítmény szempontjából is a legjobbra számíthatunk tőle, de többek között a tesztelők a száraz pályafelületen mért köridő szempontjából is arra jutottak, hogy a Pilot Sport 4S maga mögé utasította minden pályatársát. Ezen felül az abroncs a speciális gumikeverék jóvoltából az élettartam tekintetében is a legjobbak közé sorolható.

 

Ha mindez nem lenne elég, a Michelin Pilot Sport 4S nyári gumi a maximális teljesítmény mintapéldánya, amely azon túl, hogy a legtöbb teljesítménykategóriában ugye elérte a legjobb helyezést, a Michelin Pilot Sport Cup2 abronccsal elért korábbi tapasztalatokat a Michelin Pilot Super Sport gumi legjobb tulajdonságaival egyesíti.

 

Mivel ez a két abroncs már-már versenymagasságokba emelte az utcai Michelin termékek sajátosságait, ezért érthető, hogy a Pilot Sport 4S miért kapott olyan kiemelkedő figyelmet. További nagy előnye, hogy a Michelin Pilot Sport 4S nyári gumit különleges gyártási technológiával állították elő, ezáltal a legmagasabb szintű technológia mellett több egyedi eljárást is bevetettek – ezek zömét természetesen titok fedi – a Michelin jól ismert szakértelmével.

 

A miértek mellett kiemelkedik még az abroncs kapcsán az is, hogy esztétikus külsőt és extra peremvédelmet kapott, előbbi tekintetében a bársonyos felületű külső oldalfallal prémium dizájn, utóbbi kapcsán hatékony és széles peremvédő felület vár majd ránk. A Michelin Pilot Sport 4S nyári gumit egyébiránt a legnevesebb konstruktőrök is ajánlják, így a Mercedes AMG és a Ferrari is ezzel szereli néhány modelljét, ezáltal elsőszerelésű abroncs a Ferrari GTC4 Lusso 2016-on, valamint a Mercedes AMG E-osztályon, ezáltal az E63 2017-en és az E43 2017-en.

 

A Michelin Pilot Sport 4S nyári gumi teljesítményéről

 

A Michelin Pilot Sport 4S nyári gumi egyet jelent a páratlan reakcióképességgel, hiszen futófelületi mintázata rendkívül jól reagál minden kormánymozdulatra, ami nagyszerűen képes alkalmazkodni az útfelülethez, ezért optimális kontaktfelületet képes biztosítani számunkra.

 

A Michelin Pilot Sport 4S nyári gumi mindemellett a kitűnő kormányozhatóság magasiskoláját garantálja a Dynamic response technológia jóvoltából, amely egy speciális aramid és nylon összetételű hibrid övbetéttel valósul meg, amivel a leadott kormánymozdulatokat az abroncs képes pontosan végrehajtani.

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Inkább ilyen témában olvasnék

 
Címke: Michelin
Kategória: Hírek
Blog menü

Gumiabroncs blog

+36-30/900-5354