A Continental SportContact 6 nyári gumi

233 megtekintés

A Continental SportContact 6 nyári gumiról általában

 

A Continental SportContact 6 nyári gumi ebből a szempontból a kimagasló biztonság magasiskoláját képes garantálni számunkra szinte bármilyen helyzetben, méghozzá a legprecízebb irányíthatóság társaságában, legyen szó akár extrém sebességről, akár valamilyen kellemetlen időjárási helyzettől, például túlforrósodott aszfaltról vagy egy nagy viharról. Az abroncs soha nem hagy majd cserben minket, sőt mi több, garantáltan a legmagasabb szintű kezelhetőséget és vezetési élményt biztosítja majd számunkra.

 

A Continental SportContact 6 nyári gumit egyébiránt kifejezetten nagyobb teljesítményű személygépkocsik számára fejlesztették ki, méghozzá a legmodernebb technológiák társaságában, ezáltal többek között például a Black Chili, avagy a fekete chili hozzáadásával elkészült keverék jóvoltából olyan kimagasló tapadás vár majd ránk a termékkel, amilyenre korábban talán még soha nem volt példa. Ezen felül a németek a mintázat tekintetében is jelentős fejlesztést értek el, hiszen az erővektorok alkalmazásával lenyűgözően precíz irányíthatóságot valósítottak meg. Lássuk ezeket a technológiákat alaposabban!

 

A Continental SportContact 6 nyári gumi technológiái

 

Continental SportContact 6 nyári gumiA Continental SportContact 6 nyári gumi legfontosabb technológiái közül mindenképpen kiemelkedik a Black Chili keverékanyag alkalmazása, amivel kiemelkedő tapadást tudott elérni a termék.

 

Az alapanyag jóvoltából a németek páratlanul nagy rugalmasságot értek el ezzel az abronccsal, aminek hála sokkal optimálisabb kapcsolat alakul ki az út és a gumi között. Ez a tapadás mellett a sportosságot is növeli, hiszen gyorsítás esetén sokkal jobb erőátvitelt tesz lehetővé, hovatovább rövid fékutat is biztosít, legyen szó akár száraz, akár vizes útfelületről.

 

A másik nagy extra és újdonság az erővektorok alkalmazása, amitől a Continental SportContact 6 nyári gumi precíz irányíthatóságot garantál. A gyártó az abronccsal képes volt továbbfejleszteni a külső és a belső részeket, ezáltal maximalizálva az erőátviteli képességet akár még kanyarodás közben is. Ehhez kapcsolódik még az úgynevezett makroblokk-kialakítás, aminek jóvoltából a szinte bármilyen manőver esetén biztosított a precizitás a kezelhetőségben, pláne a merev futófelületi bordákkal és a konkáv alakú aszimmetrikus csatornákkal kiegészítve.

 

A Continental SportContact 6 nyári gumi mindemellett képes arra, hogy az innováció magasiskoláját bemutató Aralon 350 technológia révén akár 350 km/h-ig is képes legyen a legnagyobb stabilitást garantálni gépkocsink számára, amit minden túlzás nélkül ebben a szegmensben és árkategóriában teljesen egyedi teljesítménynek nevezhetünk. Ezt az abroncs az új, hibrid kialakítású karkasz szerkezetnek köszönheti, amely nagy sebesség mellett sem engedi a gumi deformálódását.

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Inkább ilyen témában olvasnék

 
Címkék : Continental, Sava
Kategória: Hírek
Blog menü

Gumiabroncs blog

+36-30/900-5354