A Continental ContiCrossContact LX 2 nyári gumiról

91 megtekintés

Sőt mi több, a német gyártó eltökélt szándéka, hogy a lehető legjobban kiszolgálhassa a SUV kategória tulajdonosait is, ezáltal ideális gumikat tudjon biztosítani azok számára, akik könnyed terepen és városban egyaránt szeretnék használni autóikat. Ennek érdekében hozták létre a CrossContact termékcsaládot, amely már nevével is arra utal, hogy ebben több lehetőség és több tulajdonság ötvöződik, amire nagyszerű példával szolgál a Continental ContiCrossContact LX 2 nyári gumi, mely az imént felvázolt kategória egyik éllovasának tekinthető.

 

A Continental ContiCrossContact LX 2 nyári gumiról általában

 

A Continental ContiCrossContact LX 2 nyári gumi számtalan innovatív újdonságot vezetett be a piacra, aminek jóvoltából egy olyan SUV típusú abroncsként tekinthetünk rá, amely rengeteg előnyös tulajdonságot garantál a gumi használói számára.

 

Ennek megfelelően segítségével közúton és könnyedebb terepen egyaránt biztonságosan és maximális komfort társaságában autózhatunk majd, miközben nemcsak előbbi, hanem utóbbi eshetőség kapcsán is meglepően jó tapadás vár ránk, legyen szó akár sáros közegről, akár kavicsos útszakaszokról.

 

ContiCrossContact LX 2A Continental ContiCrossContact LX 2 nyári gumi ezen felül kifejezetten négy kerék meghajtású gépkocsikra lett kifejlesztve, noha az természetesen nem jelenti azt, hogy hagyományos két kerék meghajtású gépjárműveken ne viselkedhetne nagyszerűen.

 

Előnyei közé sorolandó még a kiemelkedő futásteljesítmény és tartósság mellett a kitűnő vezetési komfort, a páratlan fékteljesítmény, valamint a vizes és száraz úton egyaránt fellelhető remek kezelhetőség.

 

A Continental ContiCrossContact LX 2 nyári gumi a technológia tükrében

 

A Continental ContiCrossContact LX 2 nyári gumi kapcsán a legnagyobb pozitívumot a kezelhetőség jelenti, amely a kiváló fékteljesítményben mutatkozik meg leginkább vizes és száraz útszakaszokon egyaránt. Ezt leginkább az abroncs lenyűgözően merev mintázatának lehet köszönni, amit a futófelület középső részének rendkívül egyedi kialakítása, illetve a zárt vállblokkok közösen biztosítják.

 

Ebből eredeztethető, hogy az abroncsnak nagyon jók a fékezési tulajdonságai, és nagyszerűen kezelhető is bármilyen útfelületen. Vizes úton egyébiránt egy nagyon összetett kapaszkodóél-hálózat fogja közre az egész abroncsot, amely rövid fékutat képes garantálni, és remek tapadást is a hatékony vízelvezetésen túl.

 

A Continental ContiCrossContact LX 2 nyári gumi mindezen felül a futásteljesítmény szempontjából is a legjobbak közé sorolható, mégpedig kitűnő vezetési komfort társaságában. Ezt annak köszönheti az abroncs, hogy a zárt vállblokkok képesek meggátolni, hogy a mintázat középső részén keletkező hang könnyebben távozzon, aminek hála rendkívül komfortos közlekedést biztosít az alacsony gördülési zaj társaságában.

 

A nagy futásteljesítményhez egyébiránt nem más, mint a lapos futófelületi kontúr járul hozzá, ami egy olyan speciális kialakítás, mely képes egyenletes futófelületi nyomáseloszlást biztosítani, ezzel megnövelve a gondtalan autózás lehetőségét és élményét. Az abroncs mindezen túl egy olyan tagolt futófelületi kialakítást is kapott, aminek hála könnyebb terepen is lenyűgöző tapadást képes biztosítani.

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Inkább ilyen témában olvasnék

 
Címke: Continental
Kategória: Hírek
Blog menü

Gumiabroncs blog

+36-30/900-5354